Malaysia

Hej allehop, i forrgar kom vi till Lankawi, men vi har redan hunnit forflyttat oss till ett stalle i Malaysia som heter Ibu. Pa resan fran Koh Lipe traffade vi ett jattetrevligt par fran Belgien Jessi, och Christof. Sa i gar gjorde vi de som var vart och gora i Lankawi, vi akte pa cable car, och kollade upp saker man kunde gora, men de va inte sa mycke, och dessutom var allt sa dyrt och de regnade, sa i morse tog vi farjan och bussen vidare hit.
Kan inte saga sa mycke om Ibu an, men vet att de finns ett stort vattenland som vi ska aka pa i morgon, dar har dom vattenrutchkanor, och vagor i bassangerna, sa jag tror de kommer va kul dar.
Efter de kommer vi aka vidare till lite sma oar runt malaysia som ska va jattefina, vi kommer resa med Jessi och Christop i en vecka ungefar, och dom vet nagra bra stallen vi ska till sa tror de kommer bli jattekul.
Synd bara att de ar regnsasong har nu, men solen tittar fram ibland i af, fortfarande varmare an hemma sa de far val ga.
Har kommer lite bilder fran Cable car, vi var 705 m over vattenytan och jattefin utsikt, och just den dagen hade vi riktigt tur med vadret:)

Vi hors snart igen

Kram fran oss



Alex, Chris och Jessi.


Utsikt anda bort till delar av thailand (coolt)









Var bara tvungen och visa den har.
I Lankawi ar all alkohol, parfym och godis och sant dar taxfree, allt var riktigt billigt, och denna STORA kostade bara 600 svenska kr.


P.s glomde skriva att vi inte har rokt en enda cigarette:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0