Stockholm

Nu är jag framme hos Jossan och Niklas, och imorrn ska vi fira nyår med Ammie och Johan, ska bli superkul, var tvungen och komma hit och säga hejdå till dom innan vi drar på Måndag,
Det var riktigt jobbigt och säga hejdå idag, speciellt till Mamma trodde inte jag skulle börja gråta men de gjorde jag, gick liksom inte och hålla tårarna inne. Kommer sakna Mamma, Melwin och Tomas så himla mycke, men nu har vi fixat skype så vi kan prata:)
fick ett jättefint sms av mamma när jag hade åkt.
hon skrev att hon älskar mig och att hon saknade mig redan,
hu jag tycker inte om och säga hejdå, Jag älskar dig Mamma så himla mycke men vi  ses snart igen!


Finaste Mamma





Sista dagen hemma!

I dag är de sista dagen hemma på ön, och har massor att göra, jobbar till kl ett sen ska jag hem och packa väskan, sedan på helkroppsmassage kl 6, och sedan träffa bästa Natalie och se Änglagård 3! i morrn åker jag till sthlm för att fira nyår med älskade Ammie, Johan, Jossan och Nicklas och hinna säga hejdå till dom, shitt va de pirrar i magen nu, snart ska jag få träffa Syrran åhh va de kommer kännas skönt kommer springa in i hennes armar som lejonet och zebran gör i Madagskar.
Fattar inte att dagen har kommit nu, nu kan jag räkna ner dagarna, snart åker vi på vårat livs äventyr!
Ni alla där hemma får hänga med oss här på bloggen!
Känner mig lite ledsen mitt i allt i hop, för jag vet att jag kommer gråta i morrn när jag ska säga hejdå, allra helst till lille lillebror Melwin och Mamma och Tomas, Pappa och dom kommer jag ju träffa i Thailand.
Men i sommar kommer vi ju hem igen:)
Hejdå älskade släkt, vänner, och familj på Gotland, ses i sommar! kommer sakna er massor massor!!

Puss och Kram E

Bjuder på en rolig bild på mig, Syrran och Claes! snart ska jag äntligen få träffa er! Åh!!!



Julhelgen

Har haft en underbar jul, med fullsmeckat schema hela tiden, så har inte funnits tid att blogga, men här kommer en uppdatering!

Julafton firades hemma vid Mamma, Melwin och Tomas i själsö, med Morbror Anders med familj, och min Alex såklart, Momma och Moffa skulle egentligen också komma men körde inte på grund av vädret de va lite tråkigt:( skulle egentligen åka till Farmor och Farfar också men va somsagt var de storm så jag vågade inte ge mig ut:´(
Fast de blev en liten sväng till kusin Erika som bor väldigt nära, där min bästa Jossan och Nicklas va, och moster Lena och Bert, så dom fick jag träffa på självaste julkafton och de va mycke trevligt, åt Erikas goda rocky road, tror jag åt fyra stycken, haha och spelade massa roliga spel! och Katta och Stefan var ockås med mycke trevligt!

Juldagen blev en riktigt tjohej haha, först var vi hemma vid Åsa och käkade middag och bytte julkpappar, sedan blev de Waller x-mas party på Visby strand, och jag var väldigt i gång vilket ni kommer se på förjande bilder haha! en riktigt rolig kväll med typ 1500 pers hur kul som helst, minde rolig var dagen efter haha!!






En repris från förra året haha

Hela släkten och Adam



Ellinor, Hanna och Lisa fina tjejer

Jag och Elisbeth






Jenifer och Jag


Börjar få mina dans attacer haha= riktigt igång


Ungefär såhär haha




Lisa och Hanna är också igång:)



Dan före doppare dan

Imorgon är de julafton!
åhh va mysigt de ska bli, har haft fullproppat, med folk i butiken idag, hur kan de va att verkligen alla är i sista sekunden när de gäller att köpa julklappar?. Alla kommer samtidigt då liksom, men de gick bra men vi ska nog vara tre i butiken nästa år, idag var de bara jag och Adam bladlusen haha,
just nu sitter vi och dricker glögg med chokladsmak äter knäck, skinka, och sitter och spelar bingolotto, och Tomas har rökt egen lax, blev supergott!
Och lillebror Linus är här med, jättekul!
nu ska vi skriva rim och slå in dom sista klapparna!
Hoppas ni alla får en underbar Jul!



Melwin har pyntat alldeles själv, en massa tomtar på tv bänken:)


Änglaspel=Julstämning


Tomas hemmarökta lax! mums:)


Julefrid i Juletid

Idag har de varit en riktigt kul dag på jobbet, shitt va många de är som verkligen väntar och handlar julklappar de sista dagarna. Då blir de full rulle i butiken men de är skoj! har haft så fina underbara kunder idag, som berömde mig hela tiden och tackade för all hjälp, känner verkligen själv hur mycke jag utvecklas som säljare, man kan tro att alla kan sälja men så är de faktiskt inte, jag tror att antingen har man de i sig eller inte, och jag tror faktiskt att jag har de, de tar liksom tid och bli riktigt bra, och efter några år så kan jag faktiskt kalla mig själv för säljare.
Nu är även alla julklappar klara, och idag har vi också klätt granen, och tänt tomtebloss:)
I morgon blir de uppesittar kväll(Bingolotto) och lite pyssel med rim och sånt kul!
Nu är verkligen julen här,


Julgran


Melwin tänder tomtebloss:)



Thomas Sabo

I LOVE DIAMENTS, SHOES, AND MY BIG LOVE A<3


To do list!

Idag är de Söndag, och jag har jobbat 12-4 idag, sen åkte jag och Alex hem till Melwin och lekte lite med han så Mamma och Tomas kunde åka och julhandla lite i lugn och ro. 
Känner mig lite stressad nu, finns så mycke jag måste göra! och de är svårt när man jobbar hela tiden, men de måste jag ju, börjar bli lite smått orolig också för mina pengar, har inte fått mina skattepengar än, och jag behöver verkligen ha dom på kontot innan jag åker! måste ringa och fixa med de i morrn, då är de tredje gången jag ringer till Olso skattekontor, först sa dom att jag kunde maila dom vart jag ville ha in mina pengar, men så fort jag mailat, gick de inte fram, så ringde jag dom igen och fick en annan mailadress och den funkade inte heller:( får bara failuer meddelande tillbaka! så i morrn måste jag ringa dom igen.
Jaja de ordnar nog sig!


Att göra i morrn!
1, Ringa skatteverket!
2, hämta mina skor hos skomakaren
3, hämta mitt tyg
4, köpa julklapp till Melwin och Tomas

Har iaf fixat lite julklappar idag.
Pappa klar
Mamma klar
Syrran klar
Claes klar
Alex klar
Åsa klar
Farmor klar
Jossan klar
Melwin inte klar
Tomas inte klar


Jag vet att jag sagt att jag inte skulle köpa några julklappar, eftersom jag ska resa, men jag kan inte låta bli, jag älskar och ge, och jag har köpt små saker, tycker att alla är värda att i af öppna en julklapp på Julafton, så därför har jag ordnat så alla får de! bra va:)
Jag älskar Jul! och den är kul! Haha






Army Grönt























Odd Molly

Hej allehop, nu mår jag bättre! fick denna fina tunika från posten idag, så då blev jag glad, nu står jag på jobbet och säljer som bara den, och i kväll blir de lite drinkar och mys hemma vid Elli med nära och kära! Ha en underbar Fredagkväll! snart är de jul wihuu!




Ingen rolig Onsdag

Hej allehop, igår som ni såg var jag ju och tog spruta för resevaccin.
Runt fyra tiden, efter de gick jag tillbaka på jobbet och helt plötsligt började jag se dåligt på vänster öga, men sen försvann de, åkte hem lite tidigare eftersom jag kände mig lite yr, gick över när jag väl kommit hem och fått i mig lite mat, men direkt efter jag ätit fick jag en dånande huvudvärk, kunde inte röra mig för jag hade så ont, och fick inte heller behålla maten, hu de va hemskt, vet inte om de har med sprutan och göra, men folk säger att de låter som en migränattak, så typiskt när de va så mycke spännande kul på tvn i går jag ville se, Tex Bonde söker fru, får se reprisen Haha
Idag är jag på jobbet och känner mig lite bättre, men känner mig ännu inte helt hundra, hoppas de försvinner snart!





Spruta!

Just nu står jag på jobbet, nu har folk äntligen börjat handla julklappar, jättekul!
Kl fyra ska jag ta spruta hepatit A B och gulsot, hatar sprutor men de ska nog gå bra, men lite nervös är jag!!
Tur att Ellinor, Lisa och Åsa kommer med och tar samtidigt, har inte tagit spruta sen jag gick i fyran och tog stel kramp och satt och gråt i ett hörn, och gömde mig så fröknarna fick dra mig in till skolsystern, men när jag väl hade tagit den skrattade vi bara för de va inte så farligt!




Jobba-Fixa-Jobba-Fixa

Nu blir de jobb varje dag tills vi drar, shitt är inte alls långt kvar nu!
Men gud va ska jag packa?
gud va svårt.


Saker att göra

1. Ta den där fucking läskiga sprutan eller sprutorna som egentligen är för sent, då den ska tas en månad innan resa:( opps måste ta den imorrn/:

2
. Sluta handla saker:( (bara en julklapp till Melwin)

3.  Packa ner alla mysiga koftor och vinter kläder och fram med sommar lådan!

4. Skicka våra passuppgifter till resebolaget! så vi kan få visum!

5. Ta kort till visumen

6. Köpa solkräm!



Våran tripp, börjar från lilla Gotland med gotlansbåten, sedan vidare till Arlanda-Thailand, åker sedan runt i thailand, tar oss sedan ner till indonesien och avslutar  i Australien:)

Tidig Fredagmorgon!

Idag gick jag upp kl halv 6, de är sjukt tidigt tycker jag som inte är morgonpigg alls:(,
men går man upp till något kul så gör man de bara, jag åkte med och kollade på lillbror Melwin när han lussade på dagis hur mysigt som helst, och så duktiga och söta dom va!!
Efter dom lussat klart bjöd dagiset på gröt och kaffe, sedan åkte jag hem en sväng, sen var de dax att åka och jobba, hade en kund i dag som frågade mig om jag var syster med Annelie(Mamma) ok att mamma ser ung ut men hur gammal ser då jag ut,?? jag sa nej dotter hehe:) lite pinsamt tror jag de blev för kunden, men mamma blev ju glad haha.
 kommit hem massa från Filippa K idag, och de känns som julafton haha, supermycke fint, speciellt en halsduk som bara stod Emelee på!. Efter jobbet åkte jag hem till Mamma och Melwin och såg idolfinalen, och jag tyckte helt klart att Jay var den värdigaste vinnaren, men jag tyckte Minnah gjorde vinnarlåten bättre.
Jaja nu ska jag sova sjukt trött och jobb i morgon, och jag tror de blir full rulle, jobbar på Herr i morrn, kom och hälsa på mig:)

Godnatt 

E

Melwins lussetåg:)


 

Min fina glittriga halsduk



Julkalender+Träning+Jacuzzi

Idag gick jag upp kvart över sju för att se på julkalendern med Melwin och Mamma, jag är sjukt morgontrött med de är så himla mysigt och sitta där, när de fortfarande är mörkt ute, med tända ljus på bordet, och se på när Melwin öppnar sina julkalendrar och paket.
Efter de gick jag och la mig igen, och vaknade inte förän elva.
Efter att jag fixat ordning mig och städat lite, åkte jag till stan och fixade lite ärenden, sedan åkte jag hem igen för att hämta träningskläder, och åkte och tränade funktionell moves, as jobbigt, men skit kul, efter träningen va jag och Ellinor kvar och badade jacuzzi underbart!
Nu är jag helt slut så tänkte gå och lägga mig, för imorrn ska jag försöka gå upp tidigt för att se på Melwin när han ska lussa på dagis, sen ska jag jobba hela dagen.
Så nu säger jag Godnatt







Julpyssel

Idag har vi inte bara bakat pepparkakor utan också julpysslat, jag, Mamma och Melwin.
Vi har gjort jättefina ljus med gamla fina jul motiv, och änglar som man kan hänga i granen och lägga godis i. Sen åkte jag och tränade BodyPump sjukt skönt!, är rätt stark i benen ändå, tar tio kilo på utfallen:) good work! haha







Pepparkaksbakning med Melwin:)

Idag har jag och Melwin bakat pepparkakor, en gris som ska vara pyret i årets julkalander, och även mamman och pappan och dom två barnen, och sedan en massa gäster, så vi har gjort alla från Hotell Gyllene Knorren:) haha







 






Melwins Pepparkaks robot


Pepparkakshus!

Filippa K

Kvalite
Enkelhet
Stil


Har kollat på Filippa Ks lagerlista idag, inte mycke kvar alls:(
men vi kommer få hem denna underbara silkes klänning, och dessa underbara nyårs skor!

Swing top Party dress


Så fin älskar färgen.


och till denna, dessa fina skor
Willa Stud Sandal














Metallic all over you

Nu är de inne med olika metallic nyanser på allt. skor, väskor, allt! tycker de är skit snyggt.
Jag älskar allt som glittrar och glimmar!



LOVE



¨
Denna klänning tycker jag är underbar!


Cool klänning från Filippa K


Bronsfärgat armband från Humanity:)


Denna väska från Mulberry hade inte vart fel till nyårsfesten



Lovely sparkling shoes by Christian Louboutin













Kundkväll!

Åhh shitt vilken rolig kväll de blev i går, blev så sent så de blev inget bloggande förns i dag.
Igår hade vi kundkväll på både Friendhs dam och herr, och hade 20 procent på allt i butikerna, och de var super lyckat verkligen!,
Vi bjöd på skumpa och jättegoda snittar, och så var Elin, Emma och Jimmie från Filippa K här, och även
Två trevliga tjejer från olika hudvårdmärken, och så va Ellinor här och visade lite från sina produkter och stylade Lisa, så hon blev jättefin! Och Linda från Dior var också med, åhh så trevligt de va hur mycke folk som helst va de, och folk sa åhh va mysigt de är här, nästa år ska jag och min kompis gå, planerade dom, hahaha som om de var årets höjdpunkt! de var de me! efter vi stängt kl nio ungefär, gick filippa gänget Jag, Jonny, Ellinor och Hanna till surfers och åt supergod mat och drack vin och mojitos och pratade om allt! såå himla trevligt vi kom inte hem föräns kl 2 haha, vi åkte även pulka med plastsäckar ner för alla backar i innerstan haha!!

Tack alla för en underbar kväll:)

P.s vi slog säljrekord hihi!


Mary Kay


Ellinors lilla frisörhörna!


'

Filippa Tjejerna och Hanna:)


sopsäck race i backen:)


wohoo

What a day!

Denna dagen började bra, jag tog hand om Melwin medans Mamma var i stan, och skulle handla saker till kundkvällen vi ska ha i morrn. Jag och Melwin åkte hem till Erika och dom tre prinsarna och fikade och åkte pulka! haha de va kul förutom att jag råkade kasta snöboll på Samuel så han blev ledsen opppsss haha:(
men de gick över snabbt, han tog igen de efter kan man säga haha.
Sen runt fem kom mamma och hämtade oss, och jag åkte in till Ellinor för att färga håret, vilket inte alls gick så bra, idag har jag varit grå hårig, påskägg orange gul o dassig, men de slut blev de någorlunda bra, men gud vi var typ klara vid nio på kvällen, ska inte färga mitt hår mer, de går åt skogen varje gång. Ellinor är superduktig men vet inte va de är som händer riktigt, mitt hår har väl en konstigt  uppsugnings kraft som slukar upp färge fel eller nått jag vet inte, är glad att de är kvar iaf så mycke som vi färgat de i dag.!
Vi får se va folk säger om mitt hår i morrn, jaja nu ska jag sova ska upp och se julkalendern med Melwin i morrn!
God natt


Här kommer lite bilder från i dag (dock inte på mina 20 olika hårfärger)




Joel och Samuel har varit vid frisören, vistt blev dom snygga:)


Fina kusin Erika påväg till pulkabacken:)



Mewin o erika


Sötaste ungen jag någonsin skådat! en sånn fin liten fis ska jag med ha och han är ju så snäll fina fina Simon:)





Samuel och Joel tyckte min faceshake på mobilen va så himla rolig, en sånn ska jag ha när jag blir vuxen sa Joel. haha så här snygga blev dom:)


Joel


Samuel


Dehär vet jag inte vem de va faktiskt?

RSS 2.0