Sydney!

Sydney ar verkligen supermysigt, men fy sa kallt, haha.
Forsta dagen nar vi kom hit hade vi tur for da va de lite sol sa da passade vi pa att aka jetboat, skit kul som en karusell man aker jattefort och svanger och guppar, jattekul, fast man blir rikitgt blot:(
Man aker i hamnen runt operahuset sa man fick se mycke av sydney ocksa. Och pa kvallen gick vi pa varldens storsta Biograf och sag Water for Elephants helt underbar film.
Annars har vi inte gjort sa mycke mer gatt runt och kollat lite, vid bron och allt som ar vart att se.
Idag har de inte vart nagon rolig dag alls har bara onskat att jag kunde va vid min syster idag.
De har regnat och de enda jag och alex har gjort ar att ga i flipflop och shorts i sporegn hela dagen.
Ikvall aker vi till Melbourn och kommer va dar bara under dagen, sa i morgon landar vi i sverige helt sjukt!
Kommer lagga ut bilder fran Sydney snart, och Melbourn tror de ar jattemysigt dar.
Vi ses snart

Puss





Surfers Paradise

Hej nu har de varit dalig uppdatering, men vi har hunnit varit i surfers Paradise i 3 dagar och kom idag till Byron Bay. Vi har bott hemma hos Brian och Steve tva superharliga killar fran Canada, dom bodde skitschysst sa vi trivdes verkligen. De har varit daligt vader sa vi har inte gjort sa mycke annat an att festa, sa mycke fest har de blivit i Surfers. Vilket har varit skitkul men lite trakigt att de varit sant skitvader att de inte fanns nagot annat att gora typ. Idag nar vi kom till Byron Bay blev vi jatteglada for att solen sken, sa vi sprang snabbt ner pa stranden, och tog pa oss badkladerna, och precis nar vi skulle lagga oss ner och njuta av solen forsvann den i dumma moln:( typiskt. Men annars gillar vi Byron Bay jattemycke, verkar finnas en massa mysiga stallen har. Och forhoppningsvis kommer solen i morrn.
Kan inte fatta att de ar fyra dagar kvar sen ar vi i Sverige igen, helt sjukt allt har gatt sa snabbt.
Men de ska bli sa underbart att fa se lilla Melwin igen, och komma hem till min alskade syster som verkligen behover mig just nu, och min bastaste Jossan, som jag inte kunnat prata klokt med pa 5 manader, kanns konstigt eftersom vi annars pratar varje dag, ska bli underbart att fa se henne pa T-centralen snart. Att resa ar verkligen de basta jag gjort, men man onskar verkligen att alla ens nara kan folja med. 
Har kommer lite party bilder nagot annat har vi inte gjort i Paradiset haha.

 

Var packning kan fylla manga stolar:)

Har bodde vi.


Steve, Jag Brian och Alex


Vag byggnaden cool





Traffade underbara Niklas, han kom inte in nagonstans med shorts, javligt dum regel, men da kom jag pa en genial ide att han skulle dra upp strumporna, men dom nadde inte rikitgt upp.
Fast de funkade tillslut pa ett stalle HAHA.


Alex drombil!

Home of the crocodile hunter:)

Idag har vi varit i Steve Irwins hem, Austalien zoo.
Och de var verkligen haftigt, vilken legend han ar, sa trakigt att man inte fick se honom:( hoppas verkligen han har de bra dar uppe bland anglarna.
Vi sag en skit haftig krokodil show, och jag har antligen fatt krama min koala bjorn och pussat och gosat med kanguror som jag hade skrivit pa min maste lista, sa nu har jag fatt bockat av de:)
Nar vi kom tillbaka till Noosa traffade vi en snall Noosa kille som fragade om vi ville ha lift till affaren, de ligger en bit dar ifran, sa vi akte med han och handlade, alla i Austalien ar sa himla snalla, nar vi var i affaren bestamde vi att vi skullle laga nagot gott nu nar vi kunde passa pa i ett sant fracht kok som de ar har pa Noosa flachpacker sa vi kopte bakad potatis med tonfisk, rodlok och graddfil, och en massa sallad, och sa bjod de bastaste hostelet pa rott vin MM, de va lange sen jag drack sa jag njot verkligen haha.
Iaf maste jag skriva en rolig grej ocksa for han vi fick lift av till affaren fragade ocksa om vi ville ha skjuts till Hostelet och de ville vi saklart var sa sjukt kallt och vi va sa trotta efter en hel dag pa zoot, iaf sa blev vi klara i affaren mycke snabbare an han, sa vi stod ute och vantade vid hans bil, och han vart borta ratt lange, sa jag fros sa mycke sa jag brojade gora lite arobic haha, da kom de fram en aldre gubbe och sa, i have seen mutch crazy funny things at the foodmarket parking but not ever seen anything like this haha, och sa fragade han vart jag kom ifran, och vi berattade att vi varit i Asien och att vi inte hade varma klader med oss hit sa jag var tvungen att gora lite gymnastik HAHA,. de va kul!




Krokodil show



Jag fick va med i showen:) jag va grymt modig:)








puss pa dig fina fina du;)















Sjukt stor orm




Mm gott med rott vin:)


Fraser Iland

Nu har vi kommit tillbaka fran Fraser iland, och i morse tog vi bussen till Noosa.
Fraser va hur fint som helst forsta dagen tyckte vi de va lite trakigt och att de sag ut som pa Gotland typ haha, men andra dagen fick vi se hur fina stallen som helst, helt otroliga strander, och sa vackra platser.
Vi traffade ocksa ett jatte gulligt par fran Holland som vi delade rum med, Maxime och Gert-jan(vilket vi inte kan utala alls haha) vi satt uppe hela natterna och pratade och drack vin, jattemysigt. Varan busschaffor som korde runt oss pa on va hur rolig som helst ocksa sa vi hade verkligen jattekul.
Men de ar sa himla kallt har i Austalien och vi aker verkligen mot de kalla, sa jag har verkligen langtat hem lite nu, dom hostelena vi bott pa har inte haft varme pa rummen och de har vart sa kallt, man har sovit med kladerna pa och vaknat flera ggr av att man ar sa fruktansvart kall, forst kunde jag inte forsta hur man kunde kalla de for Vinter har i Aussie, men nu forstar jag verkligen de, visst de kan va sol pa dagen och ratt skon tempratur men sa fort solen gatt ner, ar de sa kallt, jag skulle latt kunna ta pa mig vantar halsduk och en stor dunjacka, de ar verkligen kallt som vinter. Och jag och Alex har ju inte haft nagra varma klader med oss alls, men jag fick iaf ett par strumpor fran Maxime, sa jag klarar val ett par dagar till haha, Nu ar vi i Noosa och de ar sa fint och vi bor pa ett stalle som heter Noosa Flachpackers och de ar skitfracht och jattemysigt! sa har stannar vi ett tag,
och i morgon ska vi aka pa Australien Zoo.































Maxime skrev sa himla fint till oss nar vi sa hejda, och vi ska absolut halsa pa dom:)
underbara Amsterdammare.


Whitsundays, och 2 dyk:)

Hej, nu har vi kommit tillbaka fran seglingen, och fi fan rent ut sagt va roligt vi haft, hela ganget pa baten var sa underbara och alla klickade verkligen med varandra. Har verkligen traffat vanner for livet.
Vi hade lite otur med vadret bara och hade inte en solig dag, men vi hade sa rolig i af sa vi struntade i de.
Och jag har till och med dykt, 2 ggr, tank att jag dykt i ett vatten dar de finns hajar, bara de tycker jag ar skitcoolt haha, och de var verkligen skithaftigt vi traffade en stor blalila fisk som hette Elivis som va jattetam som man kunde klappa, och pa kvallen nar vi at middag kom en delfin och simmade precis vid baten, han va dar hela kvallen. De va underbart att bara sitta dar och dricka ett glas ackligt goons vin och titta pa den fina delfinen. Lite senare efter vi atit akte vi i land till en bar dar en drink kostade 1 dollar och vi dansade hela kvallen och hade sa jakla roligt med alla, sen akte vi tillbaka till baten och forsatte, och dom tre killar som jobbade pa baten var sa jakla roliga med, sa roligt att vi hamnade pa en sann bra bat.
Morgonen efter vackte besattningen oss kl 7 pa morgonen, och jag som ar sa morgontrott, men de gick bra jag pallrade mig upp. Efter vi hade atit frukost akte vi till en helt fantastiskt strand Whiteheaven Beach, har aldrig sett vitare sand, de va sa fint, och jag polerade mitt armband med sanden och de blev som nytt.
Lite trakigt bara att de va sa molnigt nar vi va dar, skulle nog va finare om de hade varit sol.
Sedan akte vi tillbaka till baten igen och spelade en massa roliga drick lekar, och jag brukar va dalig pa dom pa svenska sa da kan ni tanka er va dom skrattade at mig nar de va pa engelska, man skulle rimma pa engelska, och massa sanna svara grejer, men de va kul.
Dagen darpa vaknade alla av att solen antligen kommit fram, sa lite sol fick vi sista dagen nar vi skulle aka tillbaka, vi gick iland kl 1 ungefar, och sedan skulle vi ha efterfest med alla senare pa kvallen, sa igar blev de fest igen, sa idag ar jag helt slut! men de har vart en jattefin solig dag sa vi har bara softat nere vid lagunen hela dagen, underbart, men de blaser sa sjukt kallt har, och pa kvallarna maste man ha jacka, sa ni har val lika varmt dar hemma kan jag tanka mig.
Ikvall aker vi vidare till Hervey beach och ska gora fraser iland, en sando som ska vara jattefin.
Sedan kommer vi aka vidare till guldkusten och kommer bo hemma vid Brian som vi traffat, han ar fran Canada och ar helt underbar! de ar sa roligt for han skrattar och paminner pa natt sett om min pappas kusin tobbe haha, sa honom kommer vi traffa snart igen.
Jag har verkligen blivit helt foralskad i Australien, detta ar de basta stallet pa hela resan, och vi har traffat sa mycke underbara folk har, fast vi bara varit har i 6 dagar, men dock har vi redan gjort av med halften av pengarna pa 6 dagar, helt sjukt, sa nu blir de verkligen snala, synd att de ska va sa fruktansvart dyrt har.
Men shitt vilket Fantastiskt land:)


Hela ganget:)


Fredrik fran Orebro, Alex och Brian








Tjohooo


Haha

Kortspel


HAHAHA tog pa mig drakten bakofram


:)


Whiteheavenbeach








Airlie Beach


Har har vi hangt hela dagen bland palmerna, underbart!

Segling

Nu drar vi ut pa segling i tva dagar, hoppas vader gudarna ar med oss, enligt vaderprognosen ska de va thunderstorm i morgon vet inte rikigt va de betyder, men de later ju inte jattebra, hoppas jag inte blir sjosjuk:(
Men forhoppningsvis ar de nog ingen fara, ni ska veta att vi inte har de allt for lyxit har ni har nog lika varmt hemma som vi har har, lite regn och lite sol i bland med kalla vindar. Men vi har haft tur med dorms och sa de verkar inte va sa mycke folk den har tiden sa har fick vi bo en natt med 8 sangar i Airlie beach, och de var bara jag och Alex och en norsk tjej, men alla kanske ar ute och seglar kanske ar darfor.
Sa vi var bara tre pa ett rum skont!
Men har verkligen fatt sett hur grisit de ar med dorms, i allas gemensama kok var de hur grisigt och ackligt som helst fy, tror jag blivit for gammal for sant har haha, fy jag kunde bara titta in dar i en sekund, sa skulle jag vilja ata burkmat  resten av livet:)
skriver igen nar vi kommer tillbaka fran seglingen.



Puss och kram E


We love Cairns<3

Idag har vi gatt runt i flera timmar runt har i Cairns, sa nu ar vi helt slut.
Vi har gatt pa trecking uppe i bergen med utsikt over hela staden.
Men laskigt va de nar man tanker pa alla farliga djur som finns, vi sag en dod brunorm pa vagen som ar hur farlig som helst, och skyltar med krokodil varningar kanns helt sjukt!
Men sa himla fint ar de har, vill sa garna stanna har langre och onskar man hade mer pengar, men forhoppningsvis flyttar syrran och Claes hit, och da kankse jag hakar efter, skulle verkligen kunna tanka mig och bo har, och kanske borja plugga har.
Har kommer lite bilder fran Lovley Cairns:)
Inatt blir de Greyhound buss till Whitsundays.

Hors snart puss


Ja de ar faktiskt jag som kollar kartan ibland:) haha






lite traning pavagen, kan vi inte ha sa i Sverige med, skitschysst juh:)



Mys vid lagunen



Lagunen:)

Manga fladdermusar som Syrran sager:) haha


Pa hostelet

Brunormen, ett bett av den sa ar man dod:( fyy
tur att den va dod!






Har bor de vilda krokodiler, men vi sag ingen:(






Backerpackerlivet har borjat mm gott med konservburksmat:)






Alex fick skavsar aj aj men han ar ju alltid sakerhetsstalld haha och har med sig forsta hjalpen kit:)


Bra med forsta hjalpen kit! haha



Haha jag bjuder pa den

Cairns Aussie

Tjjohooo nu ar vi antligen i Aussie!
Och jag kan saga att Cairns ar helt fantastiskt shitt vilket land Austalien ar, har sett sa lite men har redan blivit sa foralskad:)
dock far man en chock om priserna, men allt ar sa jakla fracht, som Sverige med palmer, en park med en lagun, och vatten stolpar overallt med gratis dricksvatten och sma traningmaskiner pa parkpromenaden skitcoolt!
Dom har till och med stolpar med hundbajspasar sa folk verkligen tar upp hundens skit! haha.
Kandes sa harligt att fa andas in denna friska luft efter 4 manader i Asien.
Men vi var valdigt valdigt trotta idag nar vi kom, men allt gick jattesmidigt och ringde ett Hostel som heter JJs som hamtade oss gratis pa Flygplatsen.
Men eftersom vi har sa lite tid sa kan vi inte stanna alls lange har:(.
Men jag ska tillbaka hit!
Just nu har vi varit och atit gratis mat som ingar pa hostelet, helt ok mat, och vet ni vi blev sjalva pa dorms med!
Perfekt, vilken lyx:)
Idag har vi gatt runt hela dagen, och stannade och hade en mysig liten piknick vid lagunen i parken, och lyxade till de med en snickerscookie mm!
Sag att dom skulle ha nagonslags konsert dar i kvall sa vi tankte ga och kolla de nu,
internet ar egentligen stangt har men dom var sa snalla, att vi fick sitta har i 10 minuter medans dom stanger.
Sa jag lagger ut bilder i morrn!


Hors snart Pusssssss








Bali Safari

Hej! Igar va vi pa safari, och de haftigaste att se tyckte jag va dom vita tigrarna, sa otroligt vackra djur.
Och hade hort att man kunde ta kort med en vit tigerunge, men den hade blivit sjuk.
Sa jag fick kopa ett litet gosedjur och ta kort med haha, for jag hade verkligen sett fram emot och sitta brevid en vit tigerunge, sa himla fina med blaa ogon och ljusrosa nos.
Men jag fick halla i en liten orangutang unge istallet den va sa sot.
Efter de kakade vi sushi med Antti och Ville, och sen gick vi till poolen och tog en ol och satt dar till kl 12, sa da blev man rikitgt skrynklig, haha:)
Idag har vi bara tagit de lungt, och stekt lite pa stranden.
Imorrn ar de sista dagen har, kanns lite sorligt kommer bli helt annurlunda nu, att bo pa dorms i australien, ingen shopping och bara en massa tonfiskburkar. haha,
Men ser verkligen fram emot austalien och kommer nog fa se rikitgt mycke fina underbara platser, och jag alskar Australenare. Har traffat sa manga pa resan som ar helt underbara och oppna och roliga.
Nasta gang jag skriver ar jag i Cairns, vi hors snart!


P.s Syrran jag saknar dig sa mycke:)


Sa himla fina helt otroligt!


Antti Ville och jag pa safarit







Elefanterna spelade teater! rikitgt duktiga skadespelare



Jag och fina lilla skrutten







Satt och sjong med denna kille idag pa stranden han var hur duktigt som helst, och han tyckte jag sjong som Avril Lavigne, haha, rikitgt mysigt och sitta pa stranden och sjunga.



Har ar vara kompisar mittemot vart hotell, dom tyckte de va jattekul och kla ut oss till dom, Alex hade turban och ris i pannan.






Adrenalin som fan

Hej allehop, igar var vi pa waterpark har pa Bali, med Sandra och Erik, och vet ni jag som brukar va sa feg akte dom laskigaste ruchkanorna! sa jag ar rikitgt stolt over mig sjalv att jag gjorde de.
De har va den roligaste Vattenparken vi varit pa, med dom extremaste ruchkanorna.
En som man bara stuper rakt ner i och jag akte liksom den haha, nu tror jag fan att jag vagar aka Frittfall eller nja kanske. haha!
Men de ar helt otoligt vilken adrenalin man kan kanna och hur mycke man trissar upp sig sjalv, och tanker alltid att de ar varre an va de egentligen var, ni kommer se pa bilderna strax innan jag slapps ner hur in i helvetes radd jag ar, men efter man gjort de ar de inte alls sa farligt som man hade vantat sig.
Detta firade vi med lite Gratis drinkar pa Skygarden, och forresten sa kom vi pa att de var ju Valborgsmass i gar de hade vi helt missat, hoppas ni hade de mysigt dar hemma.
Idag har vi varit helt doda alla fyra, sa vi gick och lyxade till de med en Hot Stone massage rikitigt skont.
Sa nu sitter man har helt avslappnad och trott.
Har kommer bilderna fran igar ( shitt va modig jag ar eller hur?)


Har star jag da och forsoker andas och ar hur radd och upptrissad som helst haha kolla min min.
Sa faller dom luckan man star pa och stupar rakt ner, de sog i magen de.






Den laskiga grona akte vi med.




RSS 2.0