Sista dagen på Friendhs Man!


Dagen började sådär, bestämde mig för att gå på morgonpasset på bodypumpen, men va trött i morse så gick upp alldeles för sent, och jag kom verkligen i sista sek, körde typ på 5 min 140 km/h, hoppas ingen polis läser detta haha.. Men jag hann i af precis, och Niklas (instruktören) sa högt i mikrofonen att jag inte såg vaken ut haha, men de va ja ju knappt, om inte annat blev jag ju de sen iaf, älskar och träna på morgonen så skönt när man väl är uppe, synd att jag ska va så morgontrött, men är ju en riktig nattuggla.
Idag är de sista dagen jag står här nere, skönt men sorligt samtidigt på något sett, men de kommer bli så himla bra i nya butiken, Friendhs är ju både dam och herr tycker jag!
Ikväll efter jobbet ska jag träffa Jossan och Niklas som är hemma en snabb sväng, är så glad för de, tjohoooooo!
så ikäll ska vi grilla och mysa, kommer bli svårt att låta bli ciggen bara, haha men jag har ju faktiskt slutat;) haha..



Jossan och Niklas in action:) haha


Färgstarka skor/och slarviga flätor


Sommar måsten
1. Färgstarka högs skor!
2, slarviga flätor
3, hårsmycke



Ikväll efter gymmet ska jag hämta ut mina skor jag beställt:)





Tjhooo trodde aldrig att jag skulle klara och göra en fiskbensfläta men jag lyckades, kanske en slarvig sådan men de är ju de som är snyggt:)




Apricos/Korallröd

Älskar färgerna nu till våren och sommaren, apricos, korallröd:)
Idag känner jag mig väldigt sommrig, hela outfiten från Filippa K!
och har också köpt den korallröda bikinin också från Filippa, nu vill jag att de ska bli sommar!!




People that gives

Är så trött på alla negativa folk, se framåt och tänk posetivt istället väl?! och vill man nått och brinner för de så ta tag i de, gör nått åt de? förlåt behövde bara få de ur mig..

Har haft en jättemysig helg med lillebror Mlewin. Mamma och Tomas har varit på Ikea så då har jag varit hemma med han, och vi har haft supermysigt, i söndags hade vi Melwin bestämmer allt dag, så de va nog en rolig dag för honom.
 Har också träffat Fina underbara Erika och hennes fina familj, blir lycklig av dom. Så himla underbara barn, vi har hoppat studsmatta och spelat fotboll, och jag som vanligt lär mig aldrig att ta på mig oömma kläder, ramlade 4 ggr och hade jord över hela byxorna:) haha. Samuel berättade att han skaffat sin allra första flickvän, och att han hade skrivit en låt som jag skulle skriva musik till, så här gick den.
Kärlek är den bästa känslan man kan få, om man sumpar den, på och på igen, så kan du få den du vill ha, om du får den så blir man lycklig såklart, men man ska inte bli ledsen om hon säger nej, ta en annan tjej som säger ja, då blir man glad:)
man smälter ju vilken charmör den där Samuel är och vilken fin kille han kommer bli!:)
Han hade också lånat en bok på biblioteket som jag tyckte va väldigt intressant haha..




Jag och alla barn, hahah





Fredagen den 13de

Tjoohoooo jag är på strålande humör, morgonen började med att jag fick hett vatten över mig, för jag hade glömt att sätta på en del från kaffebryggan, men jag skrattade mest åt de när jag föröskte få stopp på den och skrek aj varje gång jag fick en het droppe över mig hahahA. skrattar åt allt idag, konstigt nyss va jag superlåg men de kan tydligen snabbt vända:). Har ju hur mycke kul som helst och se framemot,
och så är de en börda jag bärt på som nu är borta, känner mig som en helt ny människa!!:)
Ikväll blir de lite AW och sen lite god mat på Surfers med Rickard, vi ska planera resan lite, länge sen jag träffade han ska bli superkul:)




Ticket

Påsken har varit kul, födelsedagsfirning, påskmiddag, fest, och Barndop. Fast skönt och va tillbaka i gamla rutiner igen, och nu måste jag börja ta tag i allt med flytten, måste boka biljetter nu.
Längtar till nästa helg för då kommer bästaste Jossan hem!:) tjohoooo!!!


Inte så jättefin men den va himla god, som jag gjort alldeles själv;)


Fina Louie och Sofia:) sjöng den fina låten Du är aldrig ensam på dopet:)


Fikaluring

Gjort smögåstårtor inatt, och dom ser rätt roliga ut, haha jag är ingen bra konditor eller om man säger så. Men tror dom blir rätt goda ändå får vi hoppas:)
Ska bli så mysigt med lite vin och födelsedagsfirning med farmor och alla ikväll, syrran och Claes skulle vart hemma bara, och Ammie och Johan, och Jossan och Niklas, då hade den vart mer än perfekt!
ska lägga upp en bild på tårtan senare:)


Hittade en fin barbie tårta sålänge:)


Bästa FilippaK


Fick denna av Mamma i födelsedagpresent, den kommer jag bo i i sommar den sitter verkligen så snyggt!!

Och så detta halsband till! så sommarsnyggt!!!


















Hårdträning!!


Nu ska jag verkligen köra hårt fram till Juni, Och känner mig riktigt stolt att jag slutat röka, träning och röka går ju inte direkt ihop:(!! fyyy....





Såhär ser magen ut nu, men om 2 månader då jäklar!!!!




23 ÅR

Hipp hurra för mig själv idag haha de rimmade typ. Dagen har iaf börjat väldigt bra!, fick fin sång av älskade Melwin i morse och så ringde syrran<3 önskar så att hon kunde va här! Fick blombud också, och har ingen som helst aning om vem de kan va som skickat? hmm de kommer väl fram tillslut?!
Tack iaf vem du än är!!
Ikväll ska jag och Mamma dricka vin och fira mig lite:)
 Puss och Kram




RSS 2.0