Krångel Krångel

När man känner sig duktig och tar tag i saker, ska man alltid fastna någonstanns så jag nästan ger upp:( Varför ska de alltid va så??
Jag har fyllt i allt rätt angående söknad av mitt Working Visa, men de går inte igenom ändå, och har försökt flera gånger!
Så konstiga frågor tex denna. • Jag ansöker om ett Working Holiday-visum för första gången och har aldrig tidigare rest till Australien med ett Working Holiday visum. Ja jag ansöker för första gången och Nej jag har aldrig tidigare rest med ett working visa! De är ju både Ja och Nej i den frågan, men kan bara kryssa i ett så de blir väl Ja då.
Jag får helt enkelt be om hjälp!
Så de ordnar väl sig. I af ser jag framemot helgen jättemycke eftersom Hanna och Ammie är här:) tjoooo så ikväll ska vi käka middag på donners och dricka vin mys!
Har fått en jobbig grej i huvudet med, när man hittar ett plagg som man inte kan få! jobbigt...
Odd Molly Silk Slip Tank i Vintage dark indigo. Så himla fin färg, och Mamma köpte aldrig in de och nu är de slut överallt:(
Ha en trevlig Fredag alla! nu ska jag ta mig tusan få igenom visum skiten!!!



Vill ha sommar!

Längtar så efter sommar och sol.
Är så himla mycke fina toppar och linnen nu till sommaren och våren.
Här är mina två nya linnen från Valerie som jag bara va tvungen och ha!




så snygg skärning..


och den fina virkade toppen, men små pärlor. Så fin.
med öppen rygg. Och fransar bak.


Nya favoriter..

Har gått ut mina fina Odd Molly jeans så dom blivit supersköna:)
Så snyggt med slitna jeans spets och boots:)




Ikväll ska jag på fest.. trevlig kväll alla Pusssss


Valerie vår 2012

Är så mycke jag vill ha!!
Nu har Valerie kommit, jättefina virkade toppar och massa massa fint.
Och så har Maria Montazami väskorna kommit! I WANT!:) (jobbigt när man ska spara pengar:(


Franstopp med nitar, i vår är de mycke spets, de finaste jag vet är kombon mellan spets tilsammans med tex nitar och skinn, till slitna jeans.

Virkad topp med fina pärlor, lite indian cowboy inspererat så snyggt nu till våren!
ett måste i vår virkat och spets!:)


Mys

Hade en supermysig dag med famlijen i går, tur man har en lillebror som skämmer bort en med massa kramar när man känner sig ensam:) Vi åt middag och hade lite presentutdelning.
Fick en katten i mästerstövlar av melwin som han hade slagit in haha, tror han hade köpt den på bion han va på dagen innan, så de var nog mest bara för att han ville ge mig nått, älskade unge, den fick va kvar hemma vid Melwin.
Fick ett jättefint ouch smycke från mamma.
Tycker att alla hjärtans dag är en bra dag, visst ska man alltid visa kärlek till varandra, men de är väl bra att de finns en speciell dag då man får lyxa till de extra mycke och uppvakta varann.
Ikväll ska jag prova ett nytt pass som heter Burn at the bare. Tydligen mycke rumpa och lår, låter ju bra men kommer bli sjukt jobbigt då jag har träningsvärk just i rumpa och lår efter bodypumpen, men de går nog bra:)
ska bli spännande. Just nu sitter älskade Jossan och Niklas på arlanda och ska snart flyga till Thailand, och va borta en hel månad! hur ska jag kunna klara mig utan och prata me jossan varje dag? blir svårt:( Men gud så underbart dom kommer ha!
Sola och bada lite för mig med:) och Jossan kom nu i håg och ta en virre på planet, jag lovar de blir bättre:) hahaha. eller förresten ta en redan på arlanda:) haha
Ha en underbar resa nu! och njuuut av varje sekund!!






Inköpsresa

Kommit hem från en väldigt roligt men intensivt inköp. Upp kl 7 på morgonen i säng kl ett på natten och samma sak i tre dagar, men oj så mycke fint vi köpt in! men trött va jag i gårkväll somnade som ett stock framför biggest loser haha. Förresten måste jag säga att biggest loser berör mig jättemycke, dom kämpar verkligen för att de blivit lite för mycke av de goda i livet, och när dom berättar om hur mycke dom saknar sina barn och respektive, och hur dom där hemma hjälper dom att kämpa för att må bättre och älskar dom precis som dom är. Det tycker jag är fint.
Angående inköpet tror jag att den bästa va Filippa K man, tror jag fick ihop en rikitigt bra order där.
Men alla hade verkligen gjort superbra kollektioner, kollade också på ett nytt märke som jag blev helt kär i, L"ecole National jättefin kollektion på både herr och Dam. Just nu står jag på jobbat har gjort om i hela butiken och städat och fixat.
Ikväll blir de en lung kväll för mig är fortfarande supertrött.
Såhär ser de ut i butiken nu, så himla mycke fint:)












Odd Molly 10år!!

Precis kommit hem från en otroligt rolig fest! modevisning massa champange och Miss Li uppträdde på cafe opera:)
Jag är så grymt imponerad och tagen av hur dom lyckats som dom gjort, Oddmolly är liksom en livsstil!
Och tänk att vi har varit med sedan starten och sett hur dom vuxit!
Och enligt mig blir de bara bättre och bättre.
Våren 2012 och hösten som vi såg i onsdags är så fin.
När Per och Karin höll tal började man nästan och gråta, det finns inget märke som är så unikt.


 

















RSS 2.0