AW/Hårsmycke

Bra Fredag är på strålande humör idag, kanske för att jag ska få dricka ett glas vin ikv haha. Och för att syrran skulle ringa idag!!:). Har ju bestämt att jag inte ska dricka, men har bestämt att jag får de i högtider,( fyller år på tisdag och påsken:), de svåra kommer va att inte röka, har verkligen bestämt mig för och sluta men jag blir så sugen på de så fort jag tar ett glas vin, men jag ska klara de!!:) röka är ju äckligt fyyy!! Fimpa röken behåll glöden, håll tummarna för mig nu:)
Igår fick jag hem mitt fina hårsmycke från New York, beställde de i guld och silver:) idag får de bli guld.
Ikväll blir de AW på H10 som blivit jättepoppis, har aldrig varit där än så de ska bli skoj.
Och i morrn blir de upp tidigt och träna,så får inte bli för sent ikv, sen blir de lite fest hos stefan:)
Hoppas ni får en underbar helg!



Snaaart..

Öppnar vi den nya butiken:) ska bli så spännande:). Ska bli roligt att få va med på dam igen:)
Kommer en annons inom kort..


Igår färgade jag håret, blev jättenöjd, Ellinor är bäst!:)



:)

Idag känns allt mycke bättre, alla har väl sina dåliga dagar:(. I gårkväll hade vi jättemysigt hemma vid Karin och Dick grillade och satt och pratade länge, blev rätt sent, kom inte hem förän 2 tiden, så jag somnade inte förän kl halv tre i morse, men jag lyckades ta mig upp kl halv åtta och körde ett Bodypump pass, Och ni som känner mig vet att jag inte är så pigg på mornarna, så de kändes faktiskt skitbra att jag orkade upp, skönt och träna på morgonen, gjorde en kroppsmätning också, där man mäter allt kroppsfett och alla värden och så, och de såg bra ut:).
Så de va ju bra. Ikväll ska jag åka ut till Farmor och farfar och bara umgås, ska bli så mysigt, sen tänkte jag åka hem till Momma och Moffa på söndag:) så ser framemot en mysig lung helg:)






???

Behöver skriva av mig lite, har en så sjukt dålig period just nu har inte lust med någonting, varför ska allt va så svårt och krångligt? Jag känner mig så sjukt vilsen, jag vill så himla mycke, och jag tror på mig själv att jag kan för de mesta, men sen kommer dom där tankarna. Vad ska jag jobba med? vart ska jag bo? åhh jag vet inte, har alltid tänkt att jag vill ju bo på Gotland sen när jag vill slå mig ner, men de vet jag inte om jag vill längre? önskar att livet kunde va som en film, men de har jag insett nu att de inte är, är så trött på alla spel och kärlekstrubbel man hör om hit och dit också. Jag vet iaf va jag vill, jag vill resa, se hela världen, men samtidigt som de skulle va så otroligt skönt med ett hem som är mitt, en fast punkt.  Men de är svårt och skaffa om man sparar för att resa bort. Detta inlägg blev inte så roligt, men de är inte alltid jag känner så här. De blir nog bättre snart. Bara så svårt när man är i väg vill man hem till allla sina nära, och är man hemma vill man bara bort, konstigt.
Har iaf tagit ett bra beslut jag ska inte dricka eller röka på ett bra tag, ska hålla mig i trimm och bli hälsofreak, fast de har jag alltid varit rätt duktig på, eller att äta nyttigt och så, men nu ska jag må bra, behöver ha nått att fokusera på. Så nu ska de bli stenhård träning!! och tycker de är så kul när man ser resultat, mina ben börjar bli hårda och mina slanka biceps som jag vill att dom ska va är super hårda:)
Kanske är de något jag ska jobba mig, har blivit riktigt intresserad av dehär med kost och motion.
Men självklart ska man unna sig med livets goda ibland, men de är läskigt när man vet hur kroppen tar hand om de. tex, om du äter en kaka som är 350 kalorier i, 100 kalorier går åt att smälta och ta upp näringsämnena från kakan, och 250 kalorier blir över för att fylla ditt dagsbehov av kalorier, som alltså lägger sig som fett på kroppen, om man inte rör på sig.  En portion brysselkål ger däremot bara 50 kalorier. 75 kalorier går åt till att smälta maten och ta upp näringsämnena ur den, vilket gör att 25 kalorier av kroppsfett förbränns. Det är alltså överskott kalorierna som bränner bort allt. Men sen har ju alla olika förbränning.
Hoppas ni alla får en toppen helg iaf:)

Puss o Kram





Kärlek

Har haft en underbar helg, men den har varit väldigt känslosam, var underbart att träffa Jossan och Niklas igen, och kändes så skönt att jag äntligen kan ringa till min bästaste vän när som helst igen!!. Hade en underbar Fredag där vi tog igen allt. På Lördagen firade vi Hanna med lite vin och roliga spel så otroligt många skratt så man fick skrattvärk i magen haha. Men denna helg har även innehållt tårar, och verkligen fått en och inse hur glad och tacksam man ska vara för varje dag med sina nära och kära! Tack för att ni finns<3

P.s Älskade syster saknar dig så de gör ont

HAHA

image description




Snygg Adam


Hanna bakade massa gott:9


Och städade lite... med en gammalt känt trick som ligger i släkten hahahaha
Hanna va gjorde du av alla skor??? hahaha


Avslutar detta inlägg med en bild på mina nya biceps hahahaah




Hanna grogg

Lunch med finaste Hanna grogg, som
just nu berättar att hon beställt en grogg utan grogg i går haha, nu väntar vi på Adam sen ska vi gå och handla och baka till i morgon då vi ska ha lite födelsedaskalas! Och ikväll blir de lite firning med skumpa:)!!


Yes!

Jag fick tag i toppen som jag så gärna ville ha!:)
I morgon åker jag till sthlm över helgen! ska fira kusin Hanna, och äntligen få träffa Jossan och Niklas som varit borta såålääänge, har saknat dom såå..!



Vintage dark blue:) Älskar Oddmollys silkestoppar!!

Maria Montazami

Hej hopp, hade jättesvårt och veta va jag skulle ta på mig idag, solen lyste men de va rätt kallt ute, men de känns ändå som man vill klä sig lite sommrigare, ingen lust att ta på sig mörka och stickade kläder.
Nu ska jag packa upp lite Filippa K och Velour sen är de ny koreagrafi på bodypumpen ikväll:)
spännande..


Blev dehär tillslut, lagom vårigt:)


 kolla mina fina örhängen från Maria Montazami:)





polisong

Rätt låt vann i helgen:) de firade vi med glitter och polisonger hahaha....
Fast Dannys show va grym, men Loreen var klart bäst och tror den kommer gå långt i stora finalen:)


Raggarballe med svängdörr...







Ronny...


Ragge..



Schlagerfinal..

Vi skulle ju ta de lugnt ikväll....men de är ju bara ikväll de är schlagerfinal och man kan klä sig i extra mycke glitter och glamour:)
så vi har styrt upp en rolig fest= schalgerfinal vs ronny och ragge festival haha.
Bilder kommer senare mot kvällen!!:) hahahahahahhaa
 


Hårsmycke

Hittade så fina hårsmycken, de här är handgjort från New York, såhär kommer jag se ut i sommar:)
Superfin tycker jag.





Det går bra nu!!

Tjohooo solen skiner, snart är de sommar:)!! är fylld med positiv energi idag, har liksom så mycke kul framför mig.
Kommer bli mycke jobb med flytten av butikerna och de kommer bli såå bra!, ska bli så spännande och se hur de blir. Om en månad fyller jag 23, och i Maj ska vi till Stockholm Stadium och se Ozzy, och i juni åker hela kusinligan och ser Tom petty och sen är de liksom sommmmmmar! tjohoooo. Och alla roliga sommarfolk kommer hit:)!!. Ser frameomt att Jeremy (Germany som jag kallade han haha) från London kommer, och hans vänner från Australien;) haha. Var typ 2 år sen dom va nere sist och de va så sjukt roligt.










Afterski/Thailandreuniun

Haft en otroligt rolig helg, träffat fina Erika, varit på afterski, thailandsreuniun med bästa gänget, sjungit och spelat gitarr, lyssnat och skrattat åt Ronny och Ragge på pöstigen 6 hahaha. Nu ska jag snart stänga butiken och dra och träna.
Snart flyttar vi ihop butikerna igen, mycke som händer nu känns jättekul! jag och Nisse står modeller för nya annonsen:)


Bad influence spelade grymt!


haha Charlotta gör snöängel hahaha..


Sen drog vi till PHI PHI ILAND:) HAHA




sähär blev bilden:) sen får vi se hur annonsen blir när den är klar...

Spännande!

Har en rätt bra känsla, samtidigt som jag känner mig lite nervös, men är grymt förväntansfull.
Har nu börjat söka en massa jobb och fixat allt för att dra till Australien.
Känns overkligt, känns som om de kommer gå fort nu. Snart är de liksom sommar, och efter sommaren ska jag få vara i ett land där jag aldrig behöver ha tråkiga dunjackor och fodrade skor! skönt de ska bli och bo i ett varmt land.
Sydney snart kommer jag:)



RSS 2.0