Kvällsöppet, Rocktema

Ikväll har vi öppet till kl 21, och så har vi 30% på alla ytterplagg:)
Och sen är de ju rocktema i alla butiker, och bandet friendhs of Harrys kommer gå runt och spela i vissa butiker:)


Idag är jag helsvart och har sotade ögon:)
är de rocktema så är de:)


Mormor 80 år

Igår fyllde finaste Momor Inga 80 år, de firade vi med hela släkten i Lärbro, och jag gav henne en liten överraskining genom och sjunga Ännu doftar kärlek till henne:), och så köpte jag ett jättefint prydnadshjärta på Lavie från mig och Evelina med texten till dig för att du är du<3 och ett par fina örhängen som jag vet att Momma tyckte va så fina:)
Kul att man kan träffas sådär allehopa ibland, men man hinner ju aldrig prata med alla så mycke som man vill, men de va i af supermysigt i går, och jag hoppas att Momma hade en toppen 80årsdag!

Momma och Moffa<3



Just nu står jag på jobbet, och fick precis paket från Adrian Hammond. De betyder att min tröja jag beställt till mig själv har kommit:)
här är den, så fint och ha den lång och till bara ben över typ bikinin i sommar, nu är de ju lite kallt/: den är ju fin och ha nu med, men i sommar kommer den va ännu finare och gå omkring och mysa i, randigt är ju sommar för mig:)
Skit snygg när den är lite trachig!
Jag vet de har ju inte ens varit vinter än, men de säger bara switch sen är de sommar igen:)





Strålande helg

Har haft en stålande helg, i Lördags blev de födelsedags fest, och i söndags lång prommenad i underbart höstväder:)
låter bilderna tala för sig själva:)


















image description







Fredagen den 21 okt

Hello, står här på jobbet och packar upp Resteröds som kom idag:)
kom lite dam hit också eftersom dom i bland skickar allt i samma kartong, och blev helt kär i denna klänning, enkel svart med ärm och en liten öppning i ryggen.
Fint med uppsatt hår till:).
Skönt med helg också, kanske ska åka hem till Erika och hennes prinsar ikväll:)



I like new things

Halloj! vilken dag jag hade igår, va en perfekt onsdag:) gick plus i butiken och på kvällen va de bonde söker fru som är mitt favorit program haha. Hoppas denna torsdag blir lika bra som i går:)


Fick två presenter av Pappa när han och Åsa kom hem från Turkiet,
fick ett par jättefina skor och en plånbok i skinn som var väldigt behövligt:)
Och så har jag köpt jättefina slitna jeans från Odd Molly,
Kilklackar från divided, en jättefin stickat tröja med glittertrådar också från Hm, och så sjukt när jag pratade med syrran i går och hon frågade om jag köpt något på hm när jag va i sthlm, och de visade sig att vi köpt exakt samma tröja som likom finns i tre olika färger, kan man va så otroligt lika?! sjukt:)
har också köpt en enkel svart klänning och 2 par fina örhängen:)




Melwins skolkort kom igår! världens finaste sötaste lillebror!


Melwin och Mamma var på stan i går och köpte nya skor till Melwin som han tyckte jättemycke om, och ville att jag skulle ta kort på hans outfit, haha verkar som lillebror går i ens fotspår:)


Melwin är så duktigt på att spela piano, spelar toto och är 5 år gammal, och hittar på egna låtar som låter bra, va ska de bli av denne musikaliske talang! :)


Hemma igen

Hej, nu är jag hemma på ön igen, efter en underbar helg, med en massa roliga och knasiga spännande saker som hänt.
På tordagen flög jag från Gotland kl 1300 ungefär, och då knäppte jag ju självklart av min telefon, och de skulle jag inte gjort, kom ju på sen att jag inte kan min pinkod!!! haha de händer bara mig, men jag hade tur som träffade en bekant som kunde hjälpa mig, fick låna hans telefon och ringa hem till Pappa och be han gå upp i lägenheten och hitta min pinkod men de va inte så lätt, i min stökiga lägenhet fullt med kläder, så då fick jag lite panik skulle ju ta mig till upplandsväsby för en filminspelning, och hade ju ingen telefon så dom kunde ringa mig! men som tur är ringde jag till tele2 och dom fick jag pinkoden av efter ett snabbt förhör att de var jag haha. puhh ibland har man tur i oturen, mig händer de då alltid nått men de löser ju sig oftast som tur är haha. I alvik hämtade dom mig, och så åkte vi ut till en golfbana där de skulle filmas, och vi var tydligen lite sena? vilket jag inte förstår i efterhand eftersom jag fick göra min scen kl halv 4 på morgonen, fick alltså vänta från halv 4 på dagen och kom hem till Jossan och Niklas kl halv fem på morgonen! så de va inte världens roligaste att sitta och vänta och vänta, men jag fick köra golfbil för första gången i mitt liv och de va rätt kul, när man körde ner i diken då de var kolsvart lite spännande haha. På Fredagen gick vi ut och käkade på ett mysigt ställe i gamla stan, och firade Elisabeths 45 årsdag, med släkten, mysigt! Efter de gick jag och Hanna ut en sväng på söder, och Hanna ville att vi skulle gå förbi en känd staty av en man som är ledsen och när de regnar rinner tårarna ner i ett underliv, den symboliserar att hon varit otrogen, och att han då byggde den för över 100 år sen. Intressant lite konstig historia kan man lugnt säga, men enligt Hanna är den sann. haha.
Efter många mojito åkte vi hem och sov.
På lördagen blev de fest igen, Lisa, Hanna, Jag och Jossan, vi hade verkligen supermysigt hemma hos hanna först, sen gick vi ut på lite skumma ställen som Hanna ville gå till, rocker ställe med billig öl, träffade bland annat rock killar från skåne med löshår som var i Sthlm för att se Brittan. haha, lite skumt! fast en hade klippt av sig håret och visade sitt körkort, och kom direkt och tänka på pizzakillen i den där Mary hahaha.
På söndag tog vi de lungt, och på måndagen blev de lite shopping och mys på stan med Jossan, Marika och Ava! Har med andra ord haft en sjukt rolig underbar helg i Sthlm:)

Här är några bilder men min mobil är död, så lägger upp fler senare:)







Otroligt!

Halloj, kom och tänka på i morse när jag gick till jobbet vilken otrolig utsikt man har varje dag, bara när man är påväg till jobbet. Hur många har de egentligen? de är ju helt otroligt va vackert de är här på Gotland.
Men fruktansvärt blåsigt och kallt börjar de bli, idag är jag fullt påklädd. Min fina ullkofta från day har jag längtat att få gå och mysa i och de va precis i rätt tid, för nu är de kallt!.
I morgon åker jag till Sthlm på ett hemligt mission, sen kommer vi fira Faster med middag på hennes födelsedag på Fredag med alla underbara kusiner,
Sen ska jag träffa bästa Jossan! underbart:) och förhoppningvis fina Jeanette som jag inte träffat på länge:) kommer stanna i Sthlm hela helgen så kommer inte kunna uppdatera bloggen på några dar, men ska lägga ut bilder från helgen när jag är tillbaka:)






påklädd

Min mysiga underbara fina tröja från Day.
Äntligen kan jag få mysa runt i den:)


Brrrrrrrrrr

Börjar bli kallt nu, och min förkylning går aldrig över klokt:(.
Dax att klä på sig nu, har faktiskt längtat lite till och verkligen få klä sig i mysiga ullkoftor.
Igår låg jag och Melwin och myste framför brasan, hur mysigt är inte de, uppskattar verkligen och va här hemma, fast inte mina närmaste vänner bor här, men dom finns ju inte så långt bort, och när jag tänker efter åker jag ju vädigt mycke till sthlm och åker på Torsdag igen:).
Men någon som jag saknar så oerhört är min älskade syster, men snart kommer vi till Olso:). Mamma, Erika och jag, tänk så mysigt vi ska ha, längtar så, och till jul, jul är så kul. haha


På med mössan, nu går de mot vinter!


Lördag!

 Lördag idag, så skönt med helg. Hade tänkt hitta på nått kul ikväll men de är svårt när jag tappat mitt kontokort! jag tappar jämt de, förstår inte hur jag lyckas,har inte spärrat de än för väl lagom jag spärrat och beställt ett nytt dyker de upp, den här sommaren har jag tappat 3 kort, de är ju sjukt! måste skärpa till mig nu!!
Jag måste leta efter jobbet, tänkte ju kanske gå ut ikväll och i mitt skinnettui ligger både mitt kontokort och munken kortet! Typiskt!




My new Buddha

Vackra halvädelstenar och pärlor
i en själfull design.
Mjuka, dimmiga, pudriga nyanser
på utvalda,
handplockade
saker blir tillsammans

Soul of Maïa





Adrian Hammond

Helllo, idag har jag fått mycke gjort!
bland annat Beställt Adrian Hammond.
Mycke fina grejer:)
Här är lite av va som kommer.







Denhär fina tröjan skulle jag kunna tänka mig, om den inte är allt för stor. fint och ha den lång:)
Skulle ju inte vart helt fel om man kunde få hela han förresten haha.

Små detaljer

You are Amaizing. Just the way you are.
Awesome,Divine,Incredible,Smashing
Ringar från Ouch
sätt färg i mörkret


Comeback

Nu är jag tillbaka min vänner, har mått jättedåligt hela helgen, har sovit i tre dagar i streck haft hög feber hostat och varit helt förstörd:(. Efter jobbet i Fredags, gick jag och la mig vid elva tiden och vaknade inte förens halv sex på lördagskvällen, då är man sjuk då.
Men nu mår jag bättre:) När jag kom till Jobbet i morse hade Hanna städat och gjort fint i hela butiken så jag behövde bara öppna, gullig hon är:)
Nu har jag precis sökt en massa reseledar utbildningar:)
De finns så mycke jag vill göra, men har så svårt att ta tag i de.

De här är mina mål Just nu.


1, Jobba som reseledare
2, Resa, mera mera de bästa jag gjort!
3, Bo i Usa minst ett år
4, Utbilda mig i ekonomi och marknadsföring då jag vill bli säljagent.








RSS 2.0