Hett, hett, hett

Nu i vinter ska man ska klä sig i ljusa färger, matcha olika tyger och beiga vita nyanser top till tå, jag älskar beige, och tycker de är skit snyggt!
varför ska man klä sig i mörkt när de är nu vi behöver ljus?!:)

Dessa bilder kommer från Carin Westers höst/vinter kollektion







I mina gyllene skor:)

New shoes.
Så fina boots från Noa Noa, bronsfärgade.


Skitsnyggt till lång beige stickad tröja, eller till cremevit klänning i sommar med bara ben:)

95 ÅR

Idag fyller min Farmors faster 95 år, och vi alla kallar henne för faster Karin, jag beundrar henne mycke, hon är så stark och pigg, hon dansar och håller igång, en rikigt förebild är va hon är.
Så idag efter jobbet ska vi fira henne:)
Grattis underbara Karin:)


En bild från Farmors 70årsfest, Pappa, Evelina, Farmor och Faster Karin.

Faster Karin:)


Julklappar


Nu vill jag att syrran ska komma hem, allt känns liksom så mycke roligare när hon är här, och efter att jag pratat med henne i telefon, känner jag mig mycke gladare, men sen tänker jag på telefonräkningen och då blir de jobbigt haha.
Nej nu får hon komma hem helt enkelt:)
Idag är de exakt en månad kvar till jul, de är nu allt de mysiga börjar, dricka glögg, baka, sitta framför brasan och köpa julklappar, ni som känner mig vet ju att jag gillar att shoppa, och att ha en liten tanke bakom en julklapp och få ge den till någon speciell är de bästa som finns. Många tycker de är overskattat med julklappar och köper inga, men de tycker jag är tråkigt, de behöver inte va nått dyrt utan bara att ha en liten tanke bakom, och de är ju faktiskt bara en gång om året.
Jag älskar Julen och jag älskar att köpa julklappar. Och jag vet en sak jag ska få av min bästa Jossan och de är dom här fina bilderna, som ska spegla sig lite av mig!
Vilken konstnär så himla duktig!



orkade inte fixa mitt hår idag, så gjorde en fläta, blev ju rätt fint ändå:)

Julstämning?

Har du fått någon julstämning än?
 de är svårt när de inte är någon snö?
Jag vill faktiskt att de ska komma snö nu, var grymt längesen jag fick se snö, tycker de är ganska mysigt, och så vill jag ju åka snöskoter:) Nu har vi iaf satt upp lite julstjärnor på jobbet:)
Så min börjar komma igång lite smått.
Tycker de är bra om man får de så tidigt som möjligt, självaste julafton går så fruktansvärt fort, de är allt de där innan som är så mysigt, Julbak, och allt.
Och i år ska jag får fira med min älskade syster som kommer hem! tjohooooo.




Fick hem nya skor igår, så sjukt sköna och super höga, perfekt för mig som är pigme:) haha


Och dessa:) nu jävlar ska jag bli lååååååång haha



Fredag:)

Idag är de Fredag, skönt! Ska bara ta de lungt och skönt hela helgen:)
Fast ikväll ska vi käka middag med jobbet, visby strövet fest, men de blir nog inte så långvarigt, men roligt och dricka lite vin med mamma händer inte så ofta! haha
temat på festen är partyklädd, men eftersom vi bara ska käka middag, tänkte jag ta på mig dehär.


Champangefärgat silkeslinne från Filippa K.
Skinnjacka frn Day.
Guldigt skärp med nitar från Noa Noa.
Skinnbyxor från Filippa K.
Guldigt armband från Humanity:)
det blir väl lagom party/middag?!


Och inbakad fläta i luggen!


 Måste visa va fin Pappa blev i sin nya Savvyskjorta han fick av oss i farsdagpresent:)
En snygg man i sina bästa 52  4o år:)

Puh..

Har fixat och donat hela dagen, nu är hela butiken som ny:) fint blev de tillslut!
Igår kom min nyår klänning med:) funderar på och ha luggen i en fläta lite slarvigt och toffs på sidan, man måste nästan ha håret uppsatt i denna klänning, man fastnar lätt i paljetterna.
Får klura på de. Ikväll ska jag på Twilight breaking dawn, shitt så spännade!!


Ungefär såhär!?



Såhär blev de i butiken:)







Du ger mig så mycke lilla du

Har haft en hektiskt helg, så vart helt slut i går på min lediga dag så satt bara hemma och såg på Pippi på rymmen och Black Jack, skönt ibland och bara ligga och slappa. 


Älskade lilla du!


Tidsoptimist....

Brr nu har kylan börjat komma, fick skrapa rutorna i morse:( huu men har faktiskt längtat lite efter snö ,va så otroligt länge sen jag lekte ute i snön:) haha.
Fast när man är tidsoptimist som jag, är de ju inte så bra att man måste skrapa rutorna innan man ska köra iväg i sista sekund, haha men de gick rätt snabbt ändå.
Jag längtar till december, så mysigt och gå upp tidigt och se julkalendern med Melwin, och se på när han öppnar sina sjuttioelva julkalendrar haha. Igår va jag hemma med Melwin själv när Mamma va på yoga, han va så rolig när vi skulle gå upp och läsa en bok, de va ganksa mörkt så jag såg lite dåligt och läste lite fel i bland, då sa Melwin, - Emelee om du vill kan du låne mammas glasögon, hahaha. Vi läste Mamma mu och den va faktiskt rätt konstig, meningarna hängde likosm inte i hop, läs den får ni se, den heter Mamma Mu åker rutckana haha.

Yes blev så himla glad nyss för jag har spanat in en klänning som var helt slut men idag fanns den i min storlek:)
kommer från Usa så de dröjer ett tag tills den kommer, men då har man ju nått och se framemot.
Den är mycke finare när man ser den på catwalken, precis en Emelee Glitter och glamour klänning;) vi har ju en guldig paljett klänning på friendhs från Valerie men tycker den är lite förmycke liksom, den här är helt lagom med små paljetter.
Tänk va snygg och bära den i sommar när man är brun också, fast kan ju ha den nu med finns ju så bra spraytan:)






Aj aj aj

Om ni skulle se mig nu skulle ni skratta, jag kom knappt upp från sängen imorse, har sån jäkla träningsvärk i hela kroppen, har man varit sjuk i nästan 3 veckor är de svårt och komma tillbaka i början, shitt va man tappar snabbt, i af så va jag tillbaka på bodypumpen i måndags och i går va jag på spinning, och idag har jag bokat mig på ett nytt pass som heter burn et d barry nått. Men just nu känner jag mig lite osäker om jag klarar de. Denna morgon va jobbig haha, jag är väldigt morgon trött i vanliga fall, och är ofta i sista sekunden, och är jag dessutom handikappad som jag är i dag tar ju allt extra lång tid. De svåraste problemet jag har på morgonen är va jag ska ha på mig, de är liksom de som tar längst tid och borsta håret. Iaf så slängde jag bara på mig nått utan att bry mig så mycke, men de blev ju rätt snyggt ändå:)


Guldigt linne från French connektion
Ullkofta från HM
Skärp från Noa Noa
Byxor från filippa K
Skor från Rokin



Beställt en jättefin klänning som är påväg hem till mig:)


Vill tillbaka

Ibland känns allt så bra, att man har sina nära så nära,och allt är så litet och lätt, men ibland känns de inte som jag passar in, ibland känns de som om jag fattas någonstans där jag passar in bättre, varför tror man alltid att de är grönare på andra sidan, när man väl är någon annanstans längtar man tillbaka hem till lilla ön, men efter ett kort tag är de inte alls lika spännande längre och allt är precis som de va senaste gången man va hemma, och de märks inte att man faktiskt var borta så länge som jag va. Ibland känns de som man bara står och trampar, är jobbigt och känna sig såhär vilsen.
Men vem är jag och vad vill jag? är 2 viktiga frågor som man knappt kan svara på. En sak vet jag i af och de är att Gotland alltid finns kvar, och att jag känner av hela mitt hjärta hur många andra ställen jag vill pröva och leva i, men de är inte alltid så lätt, men jag ska försöka tro på mig själv och bara göra de, ingenting kan stoppa mig.
Och då menar jag inte i Sverige. Jag har sett en liten del av världen som fick mig och inse hur mycke underbart fantastiskt de finns och se och uppleva.














Fina öredobber.

Helloba nu mår jag lite bättre och ska nog pallra mig till träningen ikväll:)
måste visa mina fina nya öredobber.
Tänkte på de hon säger i filmen i hennes skor,att vissa kläder inte alltid känns skönt eller sitter som dom ska, och att skor alltid passar, de är nog så jag är känner med örhängen dom passar ju alltid! och kan inte sitta på något annurlunda sätt:)




Dom glittrar jättefint i rl:) glitter och glamour de är historien om mitt liv hahaha


Dom här vingarna har jag också köpt fast i örhängen! också glittrande fina från guldfynd by Kenza.


Inte helt hundra..

Hej, idag mår jag inte alls bra, känner mig hängig trött och öm över hela min kropp, typiskt kanske börjar jag bli sjuk igen?! känns som jag har feber:(
jaja Mamma och Hanna är på inköp i dag så jag jobbar på dam, och de är verkligen superkul, men jobbigt när man inte känner sig helt hundra:(
Kanske beror på min helt stormade vecka jag haft, i Lördags var vi på sjukt rolig Oktober fest på Visby Strand, och så har jag hjälpt Ellinor med att flytta hela veckan, vet iaf att jag aldrig någonsin kommer jobba som flyttgubbe, de är tungt att flytta:(! men nu börjar de äntligen bli klart:)

Här är lite bilder från min helg:)











RSS 2.0