Oj vilken kvall!

Hej, idag ar jag och Alex rikitgt trotta!
igar var vi ute med tva Finska killar Antti och Ville och oj va dom kan dricka, blir aldrig trotta heller, ryktena om Finskar stammer haha. Dom verkar orka hur mycke som helst, jag gick hem kl halv tva och var helt slut, och Alex kom hem kl 5 och da hade han gatt utan dom sa dom kankse kom hem kl sju helt galet.
Men kul hade vi, jag och Antti var till och med uppe och sjong pa scenen.
Och inte gjorde vi av med nagra pengar heller, finns ett stalle som heter beer garden och mellan kl 20 och 22 sa betalar man 40 svenska kr sa far man dricka hur mycke man vill, sedan efter de gick vi till skygarden och drack gratis drinkar mellan 22 och 23. Sa de ar ju perfekt haha.
Nu ska jag hem och slanga mig i sangen.
hors snart igen


















Tillbaka till Kuta!

Hej allehop nu var de langesen jag skrev som vanligt, men dagarna springer ju ivag,
iaf hade vi de underbart pa gili, och precis nar vi skulle aka tillbaka till Kuta, sag Alex att hans militar kompis Erik skulle komma till Gili samma dag som vi skulle aka tillbaka till Bali, sa darfor stannade vi med dom i 4 dagar och hade de hur kul som helst med fina Sandra och Erik.
Och Igar akte vi tillbaka till Kuta och traffade Chris och Jess, och gav Chris en present i efterskott for han har fyllt 30. Nu har vi tio dagar har pa Kuta sedan aker vi till Aussie.
och snart kommer Sandra och Erik hit ocksa sa de blir kul.
vi hors snart igen.



Vi firade pasken pa ett jattemysigt stalle pa stranden, och paskharen var till och med hos oss:)


Alex, Erik och Sandra

Lite surfing pa Gili,



Fina Sandra

Vi efter manga rom och Cola

Blev ett roligt kop, en magic muchroom troja som alla i personalen jobbade i pa ett stalle som hette Rudys haha:)
Men klart vi inte at nagra magic muchroom not for us:)



Claes de blir lite traning for Alex enda, sa vi far val mata muskler nar vi kommer hem:)


Kollade pa solnedgangen i Gili.

Pavag tillbaka till Bali

Chris 30 ars present han fick av oss, haha vi har lart han saga schyssta rattar och nu kommer han aldrig glomma de:) haha

Underbara varld

Att snorka har pa gili ar helt fantastiskt, de man ser och upplever ar som en saga, att fa komma sa nara stora fina skoldpaddor ar sa otroligt haftigt.
Sa fina snalla djur, nu har vi antligen fatt sett dom.
Igar akte vi pa snorkel tripp, men de va inte dar vi fick se dom, vi stannade pa tva stallen hela dagen, och sag inte ett skit, vi var 25 st i en liten liten skitbat, och efter att vi snorklat pa ett stalle skulle vi ata lunch vilket alla gjorde i typ tva timmar, sa snorkel trippen va bara och kasta pengar i sjon, de ar har pa stranden man ser allt, vi hade bara lite otur i borjan, men igar efter vi kom hem efter snorkel trippen och inte sett nagot bestamde vi oss for att snorkla tills vi sag dom, alla sager att de ar har man kan se dom stora skoldpaddorna och igar gjorde vi de, vi sag flera stycken bada stora och sma, de va helt underbart!
Jag och Alex hyrde en undervattens camera och tog manga fina bilder, har aven filmat men ar alldeles for krangligt och fa ut har pa bloggen:(
far visa er nar vi kommer hem.
Dom a inte alls radda for oss man kan komma sa nara och tillomed ta pa dom.
jattehaftigt!
Vi har ocksa sett fina fiskar och en jattefin krafta med en massa olika farger.
De ar verkligen en underbar varld dar nere.
Jag vill inte aka harifran, onskar att ni alla dar hemma kunde komma hit!
for nu saknar jag er sa in i norden.
Snart ar vi hemma och har hur mycke som helst att beratta.
Men jag vet att jag kommer och komma tillbaka hit igen, gili ar bast!

vi hors snart finaste ni!
Pusss o kram


Tjena polarn!





Min kompis









En bla sjostjarna

Haftig krafta eller va de nu ar, tank och ha den pa kraftskivan haha.
vilket fargkalas

Underbara o!

Hej idag har jag matt lite battre, fast hostar fortfarande som en galning:(
Nu far jag bli frisk nagon gang!!
Iaf sa snorklade vi lite idag, och hoppades att fa se skoldpaddorna, men tyvarr fick vi inte se en enda:(
Sa vi ska aka ut pa en snorkeltrip i overmorgon sa vi garanterat far se dom.
Nar man snorklar har pa stranden ar de lite laskigt for de kommer lite strommar i bland, och de blir tungt att simma runt, och ar man dessutom forkyld sa ar de rikitgt jobbigt, men jag tanker inte aka har ifran for ens jag far se dom!
Efter att vi gav upp snorklandet gick vi och at lunch pa ett supermysigt stalle, man sitter uppe i sma bungalow hyddor, och ser ut pa det fina stora havet.
Ikvall ska vi bara ta de lugnt och se film ar lite trotta idag,
sa nu sitter vi har pa internet och har precis bokat resan till Cairns i Austalien.
Vi borjar dar och tar oss sedan ner till Whit sundays och sedan aker vi ner till Guld kusten.
Just nu blir de bara 20 dagar i australien, vi far se hur pengarna racker, annars kanske vi bokar om hem rese biljetten och kommer hem nagra dagar senare, vi far helt enkelt se hur de blir.

Saknar er alla dar hemma sa mycke nu!
men snart ses vi
Manga pussar och kramar




De har kallar jag livet, fast de ar tva saker som fattas! Bastaste Jossan saklart! och en Pina colada kanske?! haha





Alex har gjort en fin gubbe pa stranden:)




Har satt vi och at lunch idag. underbart!



Gili Trawangan

Hej alla underbara dar hemma, forlat for att jag inte skrivit pa ett tag, men tyvarr har jag gatt och blivit sjuk:(
forsta dagen jag kom till gili va jag sa glad, for de var harligt vader och gili trawangang var helt fantastiskt!
Men vadret ar lite konstigt har, de ar fint pa morgonen fram till tolv sen borjar de regna kanske ar de darfor jag gick och blev sa otroligt forkyld! typsikt!
Sa vi har inte ens snorklat med skolpaddor an, men vi ska va har i ungefar en vecka till sa jag hoppas att jag blir battre snart, men kanns inte sa kul och aka en hel dag ut pa en bat och hosta och ma daligt.
Mitt imunforsvar ar samst!
Men idag har jag kant mig lite battre, sa vi har cyklat runt hela on idag, och vi satt oss pa en jattefin strand och hade kopt med oss fika och de var bara vi tva dar.
Lite langre bort pa stranden hittade Alex en dod hund, jatteackligt, den har kommit upp ur vattnet sa nagon fran Lombok eller Kuta maste kastat i hunden, finns inte en enda hund har pa on namligen bara en massa katter utan svansar. I af sag vi en jatte jatte stor odla som kom fram och at pa den fy, sa vi cyklade darifran.
Idag har vi ocksa bytt boende och sag till att dom hade tv och dvd sa vi kan se film. Sa ikvall ska vi se pa film och jag ska vila och hoppas att jag blir frisk snart.
En sak ar iaf sakert och de ar att jag absolut ska aka tillbaka hit.
Finns ett jattemysigt resturang pa stranden man valjer vilken fisk man vill grilla sen far man ata sa mycke sallad och bakad potatisar man vill, och sa lyssnar man pa livemusik, och han som sjong va sa bra sa jag ros i hela min kropp, jag alskar verkligen gili.
Och jag skulle onska att alla ni dar hemma va har sa ni kunde uppleva de jag gor.
har kommer lite bilder fran Gili.

ses snart alskar er sa snart kommer vi hem.

Puss


Pavag till gili sag vi delfiner i vattnet, jattehaftigt, men svart och fa med pa kameran.





Har ar en lirare fran ons cykel, snygg va?


och har har vi en annan kompis haha snygg tatoo huuu




Haha


fina snackor






Har sitter tva skona snubbar,




Har sitter vi pa stranden och vantar pa varan ny grillade firre.



Amaizing Gili!

Hej, i gar tog vi baten over till Gili, och jag blev sa otroligt glad, solen sken, himlen var klarbla, och de spelades Emelee musik precis overallt, liveband, reagge musik, allt som jag alskar och alla manniskor ar hur roliga och trevliga som helst, endel ar uppe i de bla efter muchrooms men inte alla haha.
Gili ar mitt absolut basta stalle pa hela resan, I morse nar jag vaknade kl atta sken solen och allt var helt underbart, gick ut och satt oss och at frukost med utsikt over de glittrande havet.
Vi hittade snabbt ett stalle som var schysst, betalar cirka 100 kr ink frukost precis vi stranden, och vi har kollat runt overallt, och de finns inget battre stalle for de priset sa vi hade verkligen tur att vi hittade de.
Just nu Osar regnet ner, men jag vet att solen kommer komma tillbaka och jag har dessutom blivit svart om min mage i dag sa idag har jag fatt nog av sol, bara de ar fint i morrn igen!
Ikvall ska vi ga och se film, finns sma bungalos man kryper in i med en liten tv, sa far man valja vilken film man vill jattemysigt. Nu hoppas jag att vadret haller i sig sa man kan fa njuta dagarna har, sen ar de bara Australien kvar.
Sa snart ses vi hemma, tank va tiden har gatt fort helt otrligt!! Som Nathalies gammelmorfar Georg brukar saga Otroligt!! haha
skriver snart igen och kommer med bilder!!









Surfing!

Hej! Idag har jag surfat! och de ar rikigt riktigt skoj, i borjan va jag lite radd for vagorna men nar man val far in tekningen ar de riktigt kul.
I gar kvall nar vi gick och kollade lite i butiker gick vi in i en surfshop och borjade prata med en jatte trevlig balines, han sa att vi kunde aka ut med en tripp med han pa bra surfstallen och att han kunde hjalpa oss nyborjare, Chris och Jess har surfat forut och tagit lektioner, jag och Alex surfade for forsta gangen igar med Chris och jess for kul, och vet ni bade jag och Alex kom upp pa bradan forsta gangen vi provade surfa, och alex ar hur duktig som helst.
Sa igar bestamde vi att vi skulle aka med han idag, och han tyckte jag var riktigt duktig for att va nyborjare, jag paddlade tilloch med sjalv:)
Sa de har varit en rikigt rolig dag, fast de ar ingen sol:(
och just nu regnar de som tusan:(
och vattnet pa Kuta nar du surfar ar sa jakla skrapigt, men nar du val surfar tanker du inte pa de for att de ar sa jakla kul!
Ikvall ska vi ata pa nagot mysigt stalle, ar rikitgt god mat har, snacka om skillnad mot Malaysia, har ater du och njuter, i Malaysia at du skiten for att du var tvungen typ haha.
Sedan gar vi till en klubb som bjuder pa gratis drinkar varje dag mellan kl 22-23 du kan dricka hur manga du hinner pa en timme, sen bjuder dom pa jattegoda tilltugg, rikitgt schysst stalle, vi tar en drink innan vi gar och lagger oss, sen somnar vi gott haha.


Har ar hotellet vi bor pa, just da tittade solen fram:)

Pa vag till surfingstallet







tog en liten paus


pa varat gratis drinkar stalle haha








Skybar och twintowers!

Hej, nu har jag lugnat ner mig lite och kanner mig lite gladare, tack alla ni som kommenterat, era ord varmer jattemycke, och nu ska jag bara se framat och ta en massa nya fina underbara bilder!
De forsta jag och Alex sa till varann va att vi skulle aka direkt och kopa en ny camera, och forsoka gora allt vi gjorde dagen innan och ta nya kort, fast de blev utan Chris och Jess:(
Men vi akte till Shoppingcentret, och twintowers och sedan tog vi en ny fodelsedagsdrink uppe pa skybar.
Fast dom hade inte min goda strawberry margurita sa de fick bli en beaylis blandning med gradde och massa gott, sa de blev bra de med haha.
Imorse gjorde vi ett nytt forosk att ta oss till Bali, och nu sitter vi har antligen!
just nu ar vi pa kuta och har mott upp chris och Jess igen.
Kul att fa traffa dom igen, ikvall ar vi lite trotta eller i af jag, men vi gick forbi ett nytt diskotek har som bjuder pa drinkar i en hel timme varje dag sa vi tankte ga dit och ta en ikvall sa vi somnar rikitgt gott inatt.
Bali kuta sa har langt ar bra tycker jag for utom dom dar jakla molnen fast dom verkar finnas overallt, ingen underbar strand direkt, de far bli lite surfing och party har sen aker vi till Gili oarna och stranden sen.
Har kommer lite bilder
see you soon!
Puss













Underbara skybar





Mm jattegod:)




Shoppingcentret time squer rikitgt manga vaningar och karuseller langst upp!





De har ar Alex pa flyget idag, han va valdigt trott efter allt.
im the paparatzi Haha

22 ar och bestulen:(

Hej, nu har jag mycke att beratta!
forst vill jag saga att min fodelsedag var helt fantastisk!
Vi akte till ett shoppingcenter och hittade massa fina presenter till mig.
Sedan akte vi upp till en Skybar mitt i Koala Lumpur helt underbart 33 vaningar upp och utsikt over twintowers, och hela city,
drack ocksa varldens godaste drink Strawberry margurita och hade hur kul som helst, efter skybar gick vi till en reaggebar och kvallen blev ganska sa tidig eftersom vi skulle flyga tidigt dagen efter.
Sa i morse gick vi upp kl sju, och vi alla fyra mottes pa ett stalle vi brukar ata frukost pa, ett hotell som har frukost buffe som alla kan ata pa ratt billigt, iaf sa hander de varsta man kan tanka sig, vi hade precis satt oss vid bordet och hade bara en kvart tjugo minuter pa oss att ata sedan skulle vi ta taxi till flygplatsen.
Alex satter sin ryggsack pa sin stol, och efter ett tag marker vi att den ar borta, vara pass, camera, memorystick med bilder fran hela varan resa, ipod min mobil och allt!
vi sager till vakterna och dom har sakerhetscamera och vi star och far se en javla indierjavel och en chines som raffar at sig vaskan och bar den ut under sin kavaj. Och de va inte gaster pa hotellet, sa vi hade ingen identifikation pa dom.
Jag va sa arg sa jag kokade, Jess och Chris fick aka till flygplatsen och ta flyget och jag och Alex fick aka med hotellets agare till polisen for att anmala allt.
Nar vi kom till svenska ambasaden och berattde om allt, blev vi glada for att en jattegullig gubbe hade hittat vara pass pa en sopstation i little india, och ringt svenska ambasaden direkt, utan pass kan vi inte komma nagonstanns och hade kanske fatt stanna har lange.
Sa vi ar otroligt glada over att vi fick tillbaka dom.
Men allt annat kanns forjavligt, ok att dom inte fick nagot som var rikitgt mycke varde, cameran var lite trasig funkade perfekt med plastskyddet hade akt av efter apolyckan sa den kan han i af inte salja, sen fick han med sig alex ipod som ocksa den ar gammal och lite trasig, och till den ett par horlurar alex kopt billigt i vietnam.
Men de som gor sa fruktansvart ont ar bilderna minnen vi aldrig kan gora om eller fa tillbaka.
Lite tur hade vi med passen och pa samma stalle dar snalla gubben hittat vara pass hittade vi ett av memorysticken med bilder fran alla resor forutom Malaysia.
Men de ar i malaysia vi har tagit dom allra basta bilderna, fran de stora te plantaget och nar vi ar u djungeln och en massa jattehaftiga bilder pa twintowers!
jag hoppas att buddha straffar dom har javlarna!
efter vi fatt tillbaka passen, hoppas vi att vi nu kan fa pengar fran forsakringsbolaget, sa vi gick och kopte en ny camera, akte till twintowers och tog nya bilder och akte till skybar.
I morgon aker vi till Bali, och jag ska fran och med nu alltid halla hart i min vaska litar inte pa nagon!
Nu ska jag och Alex forsoka sova i natt efter denna hemska dag.
 puss o kram





I LOVE KL

Nu har vi landat i Koala Lumpur, en underbar storstad!
Men lite har de hant pa vagen som jag inte hunnit skriva.
I forrgar akte vi fran Cameronhighlans, och skulle till den underbara on Perhentian, vilket ar en o for soldyrkare och snorklare med klaraste vattnet.
Men nar vi kom fram till hamnen, sa de att vi inte kunde aka over pga de stora vagorna, men att vi kanske kunde komma over dagen efter?
Sa vi var tvunga och stanna en natt dar batarna gick i fran, och de var ett rikitgt ackligt skitstalle, forst kollade vi hotell eftersom vi forst hoppades pa att vadret skulle bli battre sa vi kunde aka till denna underbara paradis o.
Men de var rikitga skabbhotell.
Men innan vi hunnit checka in pa nagot hotell traffade jag en svensk tjej som precis hade varit pa on, hon sa att de hade regnat konstant, och att de ar jattefint med mysiga barer och resturanger, men de finns inte sa mycke mer och gora an att ligga pa stranden och snorka och sa, och de kan man ju inte gora nar de sporegnar.
Och de daliga vadret hade varit i flera dagar, sa darfor hade hon bestamt sig for att aka darifran, och att de knappt var folk kvar pa on, alla akte darifran.
Sa darfor bastamde vi oss att ta en nattbuss direkt till Koala Lumpur som hon ocksa skulle gora.
Sa de blev alltsa en rejal omvag, forst sex timmars resa fran cameron till perhentian, sedan direkt nattbuss hit.
sa kl 6 pa morgonen var vi har.
Bade jag och Jess va jatteledsna, men vi har bestamt att vi ska aka dit tillsammans nagon annan gang.
Chris och Jess skulle egentligen aka runt massa i malaysia innan dom akte till KL, men dom hangde med oss nu eftersom de anda var sa daligt vader overallt i hela Malaysia.
Sa idag har vi varit pa en stor aqua park med massa hajar och fiskar, och ocksa pa ett stort vattenland, med bergodalbana och sant, rikigt kul.
Och sa har vi shoppat lite, och de finns verkligen massor man vill ha, fast inte klader bara skor och de ar ju dom som ar sa tunga i vaskan!? haha
nu far de var slut med skor de blir for tungt, men hittar typ inget annat.
Eller har ocksa kopt Joico produkter till haret som kostar mer an dubbelt sa mycke i sverige som har.
Och de ar ju egentligen inte heller bra for de blir ju ocksa tyngre i vaskan haha.
Men de ar sjukt hur de kan va san skillnad, Alex kopte ett american crew vax for hundra kr, och mina joico produkter kostade ocksa 100 st, och dom kostar 300 st hemma.
I morgon ska vi aka upp i Twintowers, och dagen efter ar de min fodelsedag och da tankte vi aka upp till en sky bar och fira mig med lite goda drinkar.
Kan ocksa meddela att vi ar vita nu:(
far se om vi far mer sol, jag haller tummarna att de ar fint pa Bali!
Saknar er, och ni behover inte va allt for avis pa vadret for jag tror ni har mer sol hemma an har, som de ser ut just nu:)

Ses snart igen <3





Chris forstor min hoppbild haha




Shopping:)



 Waterland









nu ska vi hem och ata sushi efter en lang dag! Mm
vi hors snart igen


RSS 2.0