Lär känna mig

Mitt namn är Emelee Engström, är 21 år gammal, och är född och uppvuxen på Gotland. Jag älskar mina underbara fina vänner, och min pojkvän Alex, träning och min familj såklart.
Jag gick musikprogrammet på gymnasiet, där jag inriktade mig mest till sången, älskar och sjunga, och har även ett stort intresse för kläder och mode.
Efter gymnasiet jobbade jag hos min Mamma som äger en märkesbutik i Visby, där vi bland annat säljer märken som Filippa K, Oddmolly mm.
Efter att ha jobbat där ett tag bestämde jag mig för att flytta till Olso där min syster bodde, och vi båda började  jobba på Steen och Ström vilket motsvarar Sveriges NK.
Där bodde jag i ungefär 8 månader. Då de började närma sig sommaren kunde jag inte låta bli och åka hem då de inte finns nått bättre ställe att vara på än Gotland. Under min tid i Olso var tanken att jag skulle spara pengar, för att sedan resa med min pojkvän Alexander, som då jobbade som militär i Karlsborg och åkte till mig i Olso varje fredag. Jag är mer en slösa än spara, men lite pengar fick jag med mig hem i af.
Så sen i sommar har vi nu bott hemma, och jobbat i hop pengar till våran resa, som nu är betald och klar, så nu sparar jag allt jag kan jobba i hop till,  sen drar vi den 3 Januari till Thailand sedan Indonesien och avslutar med Australien. Och de bästa av allt är att jag snart ska få se min älskade syster som är ute i världen nu! här kan ni följa mig i en salig blandning skriver om allt från kläder skor och ibland va jag själv har för mig, och följ gärna med oss på våran resa!! Kram Emelee




Måndags fika med Natalie:)

Idag träffade jag fina Natalie, som precis kommit hem efter att ha varit och tågluffat runt i Europa, så har inte träffat henne på länge.
De va jättekul och jättemysigt, vi gick och kollade lite på stan, sedan åt vi super god räksallad på ringduvan och delade på en riktigt god chokladkaka:)
Och såklart hade vi massor och prata om, så vi satt där ganska länge, och ändå kändes de som man inte riktigt hann klart, haha. Men snart ses vi igen, och då ska vi åka pulka som aldrig förr (efter bil) de är skitkul, de gjorde vi förra året! haha



Fina Natalie:)




Supergod räksallad!




Hittade ett jättefint armband!



Dagens DISS! hittade ett sjukt fult halsband, skelette med en spestkjol, Haha


oj oj oj trött helg som vanligt

Hej allehop, har som vanligt varit en fartfylld helg, i lördags vart de full fart i butiken och efter stängning var de dax för julskyltning så de blev sent på lördagen, men fint blev de, lite shabi chick inspererat!
När vi var klara runt åtta tiden, så skulle jag snabbt åka hem för att byta om, för att sedan gå och se Bad Influence. Men de tog ju rätt lång tid att komma i från stan, Lisa ringde och ville ha skjuss till Ellinor för de va sånt himla snöoväder, så jag hämtade henne och körde in henne till innerstan, men de skulle jag aldrig gjort, för när jag sen skulle åka ut från norderport kom jag inte upp för backen de var bilar på rad som fick stanna och inte kom därifrån, hoppade ur bilden och pratade med en taxi chafför som också hade fastnat, och han skulle hämta sand någonstans, ,men tillslut orkade jag inte vänta längre och körde ner en annan väg, i en ganska så brant backe, och de skulle jag inte heller gjort, för när jag väl kommit längst ner på den backen och skulle svänga vänster så va de enkelriktat fan! jag körde en fuling och började köra in, vågade ju inte backa upp för den branta backen och jag såg ju typ ingenting.
Men självklart kommer de en kärring i en ful liten röd bil med STORA glasögon och ser surt på mig, jaja så jag får i af backa, med pappas stora volvo och såg inte ett skit!. Körde i af in åt sidan så hon kunde komma förbi, sedan gav jag upp och gick ur bilen och frågade en kille som gick förbi om hjälp, hur jag skulle köra, har ju noll lokalsinne, men tillslut kom jag i af där i från! Äntligen!! och hade sedan en super rolig lördag:)

Här kommer lite bilder från julskyltningen!













Hjälp mig jag har blivit skotokig!!

Shitt var än jag går, eller ser på internet hittar jag skor jag vill ha överallt!!
hjälp måste komma ur de här, jag får ju inte handla nått, måste ju spara.
Har nu köpt två nya skor, de får räcka de får va mina julkappar(tillmigsjälv)
sen är de stopp Haha.
TUR att inte Alex läser min blogg, och ni som läser skvallra inte är ni snälla Haha!
Jag ska skärpa mig nu, men jag förtjänade facktiskt dom två par skorna jag som jobbat och slitit och inte köpt något, plus att jag sålt massa på tradera.

Här är mina nya som ska stå och vänta på mig när jag kommer hem, som jag ska dansa i hela sommaren 2011!!

Christian Louboutin
Peep toe:) svart lack dööö snygga!!

och ni som vill skvallra till Alex kan ju tilägga att jag inte köpt dom för fullpris,
hittade dom på blocket, tjejen som sålde dom hade fått dom av sin kille och hade varit för små.
Så jag fick köpa dom för 1500 splitt nya med plastet kvar, är inte de ett bra pris så säg!!







Såg dessa skor som Kenza designat, hon är skitduktig verkligen.
Dom hade inte varit fel, men nej Emelee nu är de stopp och belägg ditt ägg:) haha


okej gick inte och lägga upp dom, får prova senare.


Julkänsla!

Idag vaknade jag och fick då se massvis med snö utanför fönstret. Men jag älskade de, allt blir liksom så ljust och upplyst på något sett precis som solen lyser upp på sommaren, snön blir liksom lite som ljusterapi haha. Sen pratade jag med syrran på skype i typ en och en halv timme, åhh va jag saknar henne nu min tvilling. Men nu är de bara denna månaden kvar sen...hihi
Iaf skulle jag åka in till stan för att hämta min julklapp jag köpt till mig själv, på posten vid Ica maxi.
Då körde jag Pappas volvo shitt va halt de va, men de var i ochförsig inte så konstigt för när jag kom hem så hade Pappa precis kommit hem från jobbet och sa då
- Emelee du vet väl att de är sommardäck på den bilen
- nej de visste jag inte opps! skönt att jag är hemma nu oskadd i af!
Min julklapp till mig själv är mina alldeles egna äkta Christian Louboutin  skor, och dom passade som handsken och var hur sköna som helst åhh jag älskar dom!!
Sen svängde jag förbi Reno också och köpte världens bästa julfilm SUNESJUL!!!





Jag tycker de är mysigt med snö:)




My new lovley shoes:)


Ingen Jul utan Sunes jul!!!

JIPPIE!!

Idag, har jag fått fixat och fixat och fixat. Undrade varför jag aldrig fick tillbaka någon skatt från Olso när jag jobbade där i slutet på nov december 2009,  och tänkte att dom är ju lite sega i norge så de kommer väl in en tusing eller två snart tänkte jag, men nej de kom aldrig:( så jag ringde dom idag och fick då reda på att jag skulle få tillbaka 14000 norska wihuuu!
Men de var ju lite krångligt och få in dom pengarna såklart, fick ringa till typ 4 olika ställen och fattade hälften va dom sa, men tillslut gick de, men har ni tänkt på hur roligt de låter när norrmän säger punkt, fattade inte alls va hon sa men jag tror hon hade någon speciell norsk dialekt, nu var de ett tag sen man pratade med norrmän så man glömmer verkligen lätt, förut var man ju van med och höra norska vare dag. Allt är lite krångligt när de gäller Norge men åhh va jag älskar Norge ändå!!
så nu väntar jag på att snart få in mina pengar!
så himla kul när man inte räknar med och få tillbaka nått så får man de här liksom!
dom pengarna blir ju perfekt till min reskassa!! kanske kan rida mer kameler nu än innan, haha nej jag skoja.
Har också fått skickat brev på posten, om jag vill ha mina norska pengar på svenskt konto, förstår inte riktigt varför dom har de så men jaja ILOVENORGE ÄNDÅ!!!


Chokladfontän

Såg på vakna med the voice i morse, där dom bland annat diskuterade årets julklapp,
som eventuellt kan bli chokladfontänen, tyckte den va cool,
tänk och sitta hela familjen och doppa skummtomtar i choklad, sen kan man ju använda den på sommaren också och äta choklatediped strawberrys mums!





Olso<3

Står här och funderar på hur mycke jag saknar Olso, och hur mycke jag verkligen trivdes där. Så himla mysigt, och sådär lagom stort. Och alla underbara Norrbaggar, åhh saknar er alla jättemycke, speciellt Kaipten "morgen" Lene och Mats, och alla underbara svenskar jag träffade, bästa norrlänningarna Therese och Emma, och Ester och Linda från Göteborg.

Olso i be back!


Saknar bästa Chefen Lene och alla underbara tigertjejer, tack för att jag fick lära känna er!


Emelee med stighelmer frilla och pene Lene:)

Åhh saknar er






Shoes is a girls best friend


ILOVESHOES



Har fått dille på beiga skor, önskar att dessa kunde få pryda mina fötter i sommar!
Kostar dock ca 6000, men jag ska försöka spara till dom efter jag varit ute och rest!
dom här är ett måste i min garderob, passar till allt, vill ha ett par svarta med,
 Nr1 på önskelistan
Christian Louboutin



Nr2

Dessa är från Jimmy Shoe, vet att Filippa k gjorde liknade i sommras shitt va fina dom är!




Fläta



Fint med inbakad fläta i luggen

C.h.a.n.e.l

SNYGGT! såg att Chanels stora trend är mycket och stora armband på bägge armarna!
skitsnyggt tycker jag, ska genast haka på den trenden:)










Let your hands be overload







Dethär tycker jag är jättefint också, att ha ett armband lite längre upp på armen!


Äntligen Fredag!

Idag är de Fredag, och de innebär att de händer mycke bra saker, min älskling kommer hem, och så får man också va lite extra fin på jobbet:).
Och sen får man ju inget dåligt samvete om de skulle slinka ner en och annan liten chokladbit! Haha
för jag har ju tränat hela veckan så de är jag faktiskt värd:)

Hoppas de blir en fartfylld dag i dag på jobbet, igår hade jag så himla mycke skumt folk, hade en äldre man som berättade att i hans nästa liv skulle han bli transa, för de fanns inte tillräckligt med "bögkläder" visste inte riktigt va jag skulle svara riktigt, men jag tog fram lila skjortor och allt med rosa i.
Men va är egentligen bögkläder för nått? synd att inte Jonny va här han kanske har mer koll på de? haha nej jag skoja.
Såg också en rolig grej i morse, för ett tag sedan var jag med i en fimlinspelning, och tro de eller ej jag blev inte bortkilppt, kanske var jag en naturbegåvning Haha, så snart kommer jag alltså på tv:)
Ni som känner mig vet vad jag menar så håll utkik:)

Ha en underbar Fredag, och ät så mycke choklad ni bara orkar de ska jag göra!!
Kram Emelee


Ouch By Ko-ko-no

Jag tycker jättemycke om detta smyckes märke,
dehär är mina absoluta favorit örhängen.
Små dansande ballerinor, älskar dom.
Det är så fint att alla smycken betyder olika saker också!



Delad Kärlek är dubbel kärlek





Big is Beutiful.
Jag älskar stora smycken, de roliga med ouch är att man kan hänga på så mycke man vill, och ändra sig hela tiden.
Här har jag hängt på fyra st Rings som betyder
- Vi leker, vi reflekterar, Vi lär oss och vi älskar


Breakfast

Idag började dagen bra, fast vaknade med träningsvärk, och var sjukt trött fast jag gick och la mig jättetidigt igår, fast de kan väl bli så om man sover för länge med? svårt dedär. Jaja nu är jag pigg i af.
Idag ska jag kompa hem lite Jeans och lite kundbeställningar, sen ska jag hålla tummar och tår för bästatse Jossan som ska på arbetsintervju idag, jag hoppas hoppas hoppas att hon får jobbet! men de vet jag att hon får:) hon är bäst!.
Sen blir de träning direkt efter jobbet sen bums i säng!


Ett litet tips om de är svårt och hitta en god nyttig frukost.
dethär äter jag varje morgon.
Ekologisk mild yogurt, men hallon och blåbär i botten, och toppar med linfrön, pumpafrön och solrösfrön,
supergott!
 



 


Golden nails:)

Letade runt hela stan när jag bodde i Olso efter ett guldigt nagellack, tillslut hittade jag ett från Clinique!
Men sen tappade jag bort de:(
och häromdagen fick jag ett nytt från YSL av snälla Åsa:)
Blev jätteglad!

Supersnyggt tycker jag:)

Min förlovningsring är i silver men jag tycker man kan blanda silver och guldnaglar faktiskt:)



Friendhs Kundkväll!

Nu börjar de närma sig för Friendhs kundkväll, Torsdagen den 2 December kl 18 till 21. Elin och Jimmy från Filippa K visar våren 2011, Frisörerna Ellinor och Rickard visar styling och produkter, och även en presentation om hudvårdsmärken,och självklart bjuds de på bubbel och tilltugg:) och de är 20 procent på allt i butikerna!! erbjudandet gäller både Dam och Herr:)
Så anmäl er senast den 25 November till [email protected]!
Hoppas ni kan komma!!
MVH Annelie, Hanna, Jonny och Emelee






Myser på jobbet:)

Här står jag på jobbet och myser, för en gång skull fryser jag inte, för nu har jag min mysigaste varma kofta på mig, som jag helt enkelt var tvungen och ha! de står ju Emelee med stora bokstäver på den, och den är underbar när de är kallt och jag älskar mysiga ulliga koftor:)
Jobbigt bara att ringklockan gått sönder, och jag får inte i gång den, alltså den som låter när de kommer någon, så nu blir jag typ rädd varje gång de kommer någon haha,nej men blev de iaf när brevbäraren kom, han kom in och smög, så sa han hej när han stod framme vid kassan, när jag stod vid datorn. Jag blev helt chockad och sa hej, antingen smög han ordenligt eller så hör jag jävligt dåligt!!
Måste försöka fixa den nu.
Idag annars har jag en riktigt längtandag, vill att Alex ska komma hem någongång, han ligger bara i skogen och visskar när han ringer haha. Fattar inte grejen med och leka krig. Jaja han är ju snart klar med dedär. Och kommer ju hem på Fredag:)
Nu ska jag lyssna på Tove Styrkes låt White Light Moment, tycker den är skitbra.
Sen efter jobbet ska jag åka till Momma och Moffa, och fira moffa som fyller 85 idag:)





Att ha en bästa vän!

Att få ha en bästa vän är jag så otroligt glad för, att få ha en vän som varit med en hela ens liv, som växt upp tillsammans, som vet allt om varandra, som ställer upp på varandra, oavsett vad som än händer, alltid finns för varann. Man kan bo på olika ställen, och ändå inte pratat på ett tag, alltid finns kvar, att bara kunna ringa och veta att man fortfarande är allra bästa vänner!
Så glad att jag har dig min Älskade Jossan, så mycke som vi gjort tillsammans och så mycke mer vi ska göra!
perfekt att du nu också är en del av min släkt haha!
Du ska veta att jag älskar dig så otroligt mycke och att du är den finaste jag vet:)



Ibland är vi flummiga tillsammans!


Ibland är vi fula tillsammans!


Ibland är vi fulla tillsammans!


Ibland är vi roliga tillsammans!


Ibland är vi sommriga tillsammans:)


Ibland är vi knäppa tillsammans,


Ibland ränner vi på stan tillsammans:)


Men för de mesta är vi faktiskt fina tillsammans:)
och lite humor nu när jag försöker hitta en fin bild på mig och Jossan, för jag hittar nämligen ingen haha. För de mesta fular vi oss mest på kort, så den får bli lite senare:) HAHA


Farsdag + Cornelis

Idag är de Farsdag, de firar vi varje år hemma vid Farmor och Farfar.
Och Farmor bjuder på hennes specialite kroppkakor!
som enligt min kusin Hanna, skall ätas med andakt haha!


Jag och världens bästa Farmor:)


Farmor och Lisa


94 åriga farmors faster Karin, som vi alla kallar henne!



Pappa visar upp sin nya Tiger tröja, som han tyvärr bara hann använda en gång och sedan tvättat sönder! Haha


Efter kalaset hos Farmor och Farfar gick Jag, Lisa, och Ellinor på bio, och såg Conelis Vreeswijk:)
Jag verkligen älskar Cornelis, men blev dock lite besviken på filmen, de va som Ronny filmkritikern sa, att man inte riktigt nådde fram till han, så som man ville, fast den var ändå kul och se, men lämnade bion med frågetecken och de tycker jag inte är bra. Men shitt va hans texter tilltalar en. Älskar turistens klagan den kom i slutet på filmen, då blev man så nostalgisk att man nästan började gråta, och han va ju så fin Cornelis, han verkade va så snäll, som en stor kramgo nallebjörn!  och dessutom tycker jag han är så otroligt söt!. Ett plus i filmen va att han som spelade honom, var vädigt likt han på många sett, den Norske Hans-Erik Dyvik Husby.




Party Lördag.

Åhh vilken bra dag jag haft idag. Levererat bra på jobbet, och haft fullt upp hela dagen idag, och de är kul!.
Nu ska vi äta underbar middag hemma, sen blir de nog fest ikväll!

Den här får jag dansa runt i ikväll.
Glitterklänning från Filippa K och till de sotade ögon:)




ILOVEMYFACESHAKEPÅMINIPHONE








Är de någon som vet vem haklösa är??









Farmor är de du som är Grinchens fru? eller syster kanske?


Hej Pelle Pelikan

















Jag är ledsen Jossan, men av alla dessa människor jag gjort detta på finns de fan ingen som slår din! HAHA



Orättvist

Ibland känns livet så fruktansvärt orättvist!
ofta känns de som att människor grämar sig om skitsaker, folk som inte kan va glada för någon annan, är avundsjuka eller tycker de är jobbigt och ställa upp på andra, eller säga något snällt till någon, den personen mår nog inte så bra i sig själv.
Min fråga är då varför de är så, finns så mycke annat som är så mycke värre,
man ska va glad för den man är och har blivit, för du kan aldrig bli någon annan.
Jag tänker på människor som forlorat familjemedlemmar, inte kan få barn, eller inte är friska,
de är så orättvist. Men tänk så löjligt de är egentligen vilka skit saker man grämer sig om, de viktigaste är ju egentligen att man är frisk och är glad och försöker leva livet och ha så kul som möjligt!
man vet ju aldrig när livet en dag helt plötsligt kan ta slut.









Black

Svart kan man tycka känns tråkigt ibland, men de är ju så snyggt.
Finns faktiskt mycke man kan göra för att de ska se lite roligare ut.
Detta hade jag på mig i dag, en vanlig lite längre svart tröja, och till de en svart stickad poncho från Minimum, och ett par blåa Jeans, dessa är från Filippa K höstens, och piffar sedan upp de hela med ett enkelt halsband, detta är från ouch by koko no med mitt fina brythjärta på såklart! som jag delar med min bästaste vän! you know who you are:)






ILOVERED

Min fina nessesär jag fick av Mamma idag, perfekt till resan,
frågan är om jag får plats med allt i den??, annars får jag ju ta med mig två helt enkelt haha,





Snigel

Varför ska man alltid bli sjuk när man inte kan eller har tid?
har varit ledig nu en lång period och varit frisk som en nötkärna, och när man väl ska, och verkligen vill jobba går man och blir sjuk, plus att jag köpt ett träningskort dessa två manader innan jag reser, men inte kan man träna när man mår såhär? FUCK jaja men jobba orkar jag ju, men de är inte så kul när man ser ut och känner sig seg som en snigel:(
hoppas  jag mår bättre snart!!

En sak till blir sjuuuukt irriterad på parkerings idioter, hur tänker man när man parkerar utanför en butik så man inte ens kan öppna händer jämt här nere i herrbutiken!!
idag ställde de sig en som jobbade på Cafet mittemot, hon lär ju veta att vi öppnar tio och att man inte kan stå så!!!
gick i af in och sa till henne att hon skulle flytta bilen, men de tog typ en kvart innan hon gjorde de, jävla ... rent utsagt!!
nästa gång ringer jag lapplisa sa jag och då får du böta 1000 spänn Hhaha!!





dethär är jag idag:(







Uppe med Tuppen!

Idag gick jag upp klockan sju, en liten Melwin som kom in och väckte mig, jättemysigt:)
Det första Melwin sa till mig,
-Varför har du Tuggummi i näsan Emelee?
- jag sa de är inte tuggummi de är papper för att jag är så snorig haha!.
Varje gång Melwin går upp på morgonen ser han på svampbob fyrkant och dricker välling,
och de gick ju sådär, fick inte på tv förens ett bra tag, är sån där kontroll som styr hela huset och har inte riktigt lärt mig den klokt, men tillslut gick de. Vällingen va de värre med, han skulle inte ha någon välla han hade slutit med de sa han,
sen sa han att de va bara mamma som fick göra hans välling, och då sa jag- men de är mamma som gjort denhär vällan hon har skrivit de på den här lappen, kolla här Melwin, försökte jag, men nja de gick han inte på.
Så hans frukost blev tyvärr 2 st lussebullar haha, men de är i af nått han ville absolut inte ha något annat.
Men sen åkte vi till dagis och då va han glad!


Sur Melwin med lussebulle i handen:)





Oj så snyggt!

Har gjort om i butiken i dag och städat och fixat, oj så snyggt de blev:)
Såklart dog min mobil så kunde inte ta några bilder men jag lägger in bilder i morgon,
så kan jag visa er lite front tips:)
och hur man viker jeans på ett snyggt sett som jag lärde mig när jag jobbade på Ralf Lauren.
Efter jobbet ska jag hem till Mami och sova där inatt, och så ska jag ta Melwin till dagis, Mamma och Tomas ska åka en tripp till IKEA:).
Så i morgon ska jag pröva på hur de är och gå upp halv sju, med en trottsig lillebror men som är världens sötaste och snällaste också! bara lite trottsig just nu haha,  och ni som känner mig vet att jag inte är en morgonmänniska! men de ska nog gå bra, ska bli mysigt och gå upp och göra varm oboy och äta frukost med prinsen.


P.s Glöm int som norrlännigar säger, att de är farsdag på Söndag,
så kom ner till Herrbutiken så hjälper jag er;)

Nu har jag tagit bilder på butiken:)


Stilrent:)




Jeansen till Vänster är jättelätt och vika, börja med och lägg dom framför dig med baksidan uppåt.
sedan viker du varje ben fyra gånger ändå upp, sedan viker du ihop den på mitten så de blir som ett litet paket! Klart!





Front tips, lägg alltid ett helt kitt, alltså här har jag lagt, Chinos, som passar till skjortan och till den stickade tröjan etc, allt ska passa i hop.
 
Julklappstips!

Till Syster

Ibland kan de va svårt och berätta för någon hur speciell den personen är för dig, och hur mycke den betyder,
I den här dikten känns de som om allt kommer fram,
den här är till dig Evelina,
Min förebild
Min Bästa vän.
Finns ingen som Älskar dig som jag gör<





Jag bär ditt hjärta med mig
Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och det enda som jag har gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himmel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Det är ett under som håller stjärnornas isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta


Underbar middag hos Åsa!

Igår var vi hemma hos Åsa allehop i Tofta. Va så himla mysigt, och Åsa hade lagat jätte jätte god mat.
Farmor och Farfar och alla va med jättemysigt! Vi berättade också om Ellinors 30 års present! en resa till Thailand med oss! JIPPIE! Farmor och Farfar, Ellinor,  Lisa  och Pappa och Åsa, så är Claes och Evelina där nere då, kan de bli bättre? shitt va jag längtar! va kul vi ska ha!
Efter Middagen blev de och gå till gamle munken. Där firade vi Fina Sofia på sin 30 årsdag:)

 Nu står jag på jobbet och är helt slut haha,
slutar kl4 då åker vi till farmor och faffa och käkar Pizza från grannen mmm va gott de ska bli!!


































Work

Hej Allehop, har börjat jobba mycke nu så har inte haft tid och skriva så mycke:(
Idag har de varit full rulle i butiken de är ju kul, kom hem nyss, ingen träning hann man med i dag heller:(
 jaja hårda tag nästa vecka. Kommer ta hand om Herrbutiken nu, när Jonny åker i väg så se till och pallra er ner och handla vid mig nu finns sjukt mycke snyggt!
Min älskade syster ringde i dag till jobbet, åh va så länge sen man hörde hennes röst, dom hade de bra, trotts alla översvämmningar och skit, hu läskigt dom sa att de var massa sånt runt om kring dom, hoppas de upphör snart, jag börjar få lite smått ont i magen, lite resfeber, är så mycke som kan hända när man är ute och reser och jag som inte har koll på zipp zero noll och ingenting liksom, haha men TUR att jag har en sånn ordningsam man. Nej men de ska bli härligt! tror de kommer bli bra, har sån tur också att Evelilna och Claes vet vart alla bra och dåliga ställen är så de är ju perfekt, åhh va jag saknar dom men snart så! wii va kul vi ska ha, jag brukar säga till Alex
-blunda och låtsas att du sitter på en vit strand med korallblått vatten och har en PinaColada i din hand, så har vi de snart haha han bara skrattar åt mig, säger typ de tre ggr om dan haha, Men vi kommer ju ha de så underbart snart, steeeeeeeeek!







Soon i will steeeek

Romantik

Har precis varit på spinning, sjuukt jobbigt, men skönt!
musiken va inte så bra bara, man blir liksom inte lika peppad om de inte är bra musik, hoppas nästa pass är bättre:).
Kommer i af hem till världens underbaraste finaste älskling,
som lagat jättegod middag till mig med tända ljus. De händer inte bara en gång utan flera gånger i veckan! Min älskling är världens bästa!!





Nu ska jag försöka få Alex och se på bonde säker fru,
men han tycker inte de är kul, förstår inte hur man inte kan tycka de är kul, de är verkligen humor på hög nivå tycker jag, iaf när de gäller den där stackars rödhåriga tjejen som bara fått ett helt gäng muppar efter sig som knappt säger nått! Haha stackars henne, hoppas hon träffar någon annan än dom som är med i programmet:)


En sak på önskelistan:)

Har aldrig hittat en klocka som jag gillar förut, men när jag såg den här sa de bara klick!
Den är liksom som ett vackert armband samtidigt som en klocka, den önskar jag mig i Julklapp.
Kolla va fin.


Den är från DonnaKaren Ny, och den var inte alls sådär överdrivet dyr.
De står verkligen Emelee på den.


Projekt ala Emelee

Ibland ploppar de upp saker i huvudet som jag bara MÅSTE göra!.
De bor nog en liten designer i mig, fast hon ploppar bara upp ibland,
detta är i af en sak jag kommit på som jag tror kommer bli superduper fint:).
Jag ska sy ett linne som ska vara champangefärgat, och banden ska vara i smycken.
Låter kankse svårt och förstå men jag ska visa er när de är klart.
Igår hittade jag de perfekta smycket som jag knipsat i hop med tång så som jag vill ha de.
Det jag måste köpa idag är en meter tyg. resårgummiband, och så måste jag hämta min symaskin hos Mamma.

Här är smycket jag mekat ihop!


To be continued

Börjar bli pigg efter helgens bravader:)

Idag har jag och Älsk varit och fikat på stan, jättemysigt va de, sen var jag och tränade BodyPump underbart!
Nu ska vi laga Chilikorncarne med emelees special coleslow mums!

Måste bara skriva om min Bästaste Kusin Erika, blev helt rörd när du kommenterat.
Blir så glad av dig ska du veta, och att du finns i mitt liv!



Trött helg

Halloba allehop!
de har varit en trött helg så har inte orkat skriva helt enkelt haha.
I lördags var vi i af på Surfers och åt underbart god middag:) med kära släkten,extra kul va de att Ammie och Johan va hemma och hälsade på en snabb visit:). Tillsslut blev kl ett och jag blev danssugen.
Kvart över ett gick jag och Elli till munken och direkt upp till schlager golvet shitt, tror aldrig jag dansat loss så på länge, fanns liksom ingen stopp på mig jag var ta mig fan rent ut sagt helt svettig när jag var klar urch haha Jag steppade till och med till Alexander rydbak folk stod runt mig och tyckte jag va as grym haha!!
de var nog den där mojiton som satt sig i benen!  Jag är nog rätt rolig i bland jag bryr mig liksom inte om folk skrattar åt mig när jag får mina dansanfall, brukar ju höra att jag livar upp stämmningen lite när jag väl sätter i gång. Så oftast tycker folk nog bara att de är roligt!  Men jag kulle inte vilja se mig dagen efter på film HAHA, men jag tycker man ska bjuda på sig själv och visa att man finns!! man lever ju bara en gång, och ett skratt förlänger ju livet sägs de, de tror jag på!

Bjuder på lite bilder från i lördags:)


Finaste Ammie och finaste Johan:)




Pappa och Åsa<3





Här har vi då kvällens gäst som helt plötsligt satt sig brevid mig när Alex var i baren.
Han såg ut som Bert tyckte jag och han skrattade som han i hem till Midgård haha skön människa!





Älsk och Emelee trollet engström





RSS 2.0