Morgonmöte-Platt hår

Hej idag vaknade jag helt förstörd, jag har blivit ordentligt förkyld:(, kan bero på att jag tränat så intensivt, när kroppen inte är van. Kroppen blir då mer mottaglig för alla bakterier, och mitt immunförsvar är redan så dåligt, bara om någon förkyld går nära mig blir jag smittat:(
Jaja tur att jag ska va ledig 3 dagar framåt nu så jag kan va hemma och vila.
Imorse va vi på möte på Almi, de va verkligen superbra, fast de är så otrolig jobbigt och sitta bland så många människor när man är förkyld, nös flera ggr, och alla tittar på en
-opps de va jag skulle ju egentligen vart hemma idag:(.
Iaf, så är de väldigt intressant med va en konsument vill ha, och de är nått som vi verkligen pratat om länge, att de ska va en upplevelsa att besöka en butik. Är så mycke mer än att bara sälja produkter. Hon berättade bland annat om Urban Deli, att dom hade bjudit in alla sina vänner på Facebook, bjudit ut dom på en utflykt och plockat svamp och tillagat de i skogen och haft en supermysig dag, och om alla är glada och nöjda va tror du dom gör då? berättar de för alla såklart, så alla får höra massa gott om Urban deli, och på de sättet sprids de så folk går dit och äter.
Finns så många sett man kan göra reklam på, och så berättade hon om Ica att de fanns någon app man kunde ladda hem, och varje gång du checkade in på just de icat fick du rabatt på någon vara, en sånn enkel grej kan bli så stort. Sjukt hur många appar de egentligen finns, och hur mycke pengar de kommer in bara av att ladda ner en, sjukt!. Apple, tänk om jag va den som uppfann de, åhh kan inte jag få va den som kommer på nästa grej haha.
Jag ska klura ut nått idag:) haha.








Ett litet Höstkit har jag gjort idag:)

Gloria

Imorse började jag känna mig lite förkyld! typiskt, de blir alltid så när man har kommit igång med träningen:( men jag ska nog träna i dag i af, och hoppas att jag inte blir sämre:(
Igår fick jag hem min fina kofta!. Men nu har jag börjat drömma om den där tiger tröjan igen som spökar i mitt huvud, vill bara ha den! åhh jobbigt den går inte och få tag på någonstanns:(
får väl nöja mig med den från förra året sålänge, men den är inte alls lika fin:(
Ilandsproblem/: haha

Vill ha!





Ingen vanlig Tisdag!

Varit en händelserik dag i dag, började med att när jag var på väg till jobbet i morse, kunde jag inte bestämma mig om jag skulle parkera på hamnen eller vid Kajsan, i sista sekund ställer jag mig på Kajsan, och tur är väl de för på vägen hittar jag en 100 lapp haha, de måste ju betyda tur, efter som en krona betyder de så Måste ju hundra kronor vara hunds dubbelt så Mycke tur:), haha, efter de ringer dom från tv igen. Sen senare på dagen ringer de en kille från Norrland, och eftersom jag blivit lurad så otroligt många ggr, när folk ringt och busringt till mig, så idag trodde jag verkligen att de va någon som luade mig, trodde de va någon av Norrlands gänget som lurade mig först, så jag skrattade och frågade om jag kände han och att de finns väl inget ställe som heter sollefteå haha, men sen är de ju rätt så svårt och inte låta bli och skratta när man pratar med en norrlänning, haha. Men de va ingen som lurades, Gud va pinsamt han måste ju trott att jag va helt knäpp haha! Vilken Tisdag, jag säger som Hasse och Nicken, de händer då alltid nått roligt med dig Emelee, och du är den enda vi känner som bokat besiktningstid i Västervik! Man har nog aldrig tråkigt med dig hahaha! Och en sak till, idag på spinningen va de en som flög av cykeln, hahaha snacka om händelserik Tisdag!

Kalas

Hej! igår hade jag fullt upp på min lediga dag så hann inte skriva här.
Igår gick jag upp tidigt åkte och tränade, sen åkte jag hem till finaste kusin Erika och firade hennes födelsedag:)
Supertrevligt!
Just nu står jag på jobbet, har en massa och fixa idag, sen ska jag åka på spinning kl 18,30.
Kom på i morse att jag verkligen skulle vilja utbilda mig till reseledare gud va kul, de ska jag kolla närmare på:)


Fina Erika i sin nya Ester Eleonora sjal hon fick av oss:)


lilla sötaste simpedimpan


Samuel hade vunnit en fin liten smurf när dom var på grönan i helgen.

Samuel ville se hur han såg ut som smurf:)


Svängde förbi Lavie lite snabbt i går, jättefina smyckesställ, de ska jag pyssla med när jag kommer hem ikväll.
Som jag sagt förut, man ska ha så fina saker att man ska kunna ha de framme som prydnad.
Förresten kommer jag i håg en rolig sak från högstadiet, då sa Lisen till mig att hon tyckte jag va så rolig för ibland kunde jag ta ut mina örhängen och bara titta på dom hahahah.



Spontan kväll på Kuten:)

Haft en fantastisk helg! Älskar att va spontan de är då de alltid blir som roligast!. Åkte direkt från jobbet till Fårö där Pappa, Karin och Dick hyrt stuga. Vi satt där och drack vin och pratade massa roliga minnen, supermysigt. Sen tog vi taxi till Kuten, Så kom fina Erika dit som jag inte träffat på jättelänge:)!. Och så träffade jag en massa gamla klasskompisar och hade en grymt rolig kväll:) Idag har jag dock mått sjukt dåligt:( men efter lite kaffe hos farmor och roliga historier mådde jag bättre:). Pappa berättade om Mattias när han va typ 5 år, att dom sagt till honom att han skulle gå fram till en farbror och säga hej din jävla runkabulle, men han glömde visst bort de på vägen och sa i stället - hej din jävla sockabulle HAHA!

 Här kommer lite bilder från igår:)













Märkligt

Märkligt hur allt bara kan vända, för några dagar sen kändes allt bara tråkigt:( men nu har de helt plötsligt vänt, helt plötsligt händer de en massa spännande saker, igår hade jag tur att vinna hem en kofta som jag drömt om och verkligen försökt fått tag på, sen av en ren slump så ploppar den upp i rätt storlek och allt på tradera, och jag vann den, måste ju va ödet, jag tror på ödet.
Kanske är de så att man behöver va lite låg i bland och ha lite motgångar för att sedan kunnsa klättra upp igen och bli starkare, har fått någon ny slags energi och tänker bara på alla positiva saker som livet ger, och allt jag faktiskt har att se framemot:)
Bra Fredag:)



Så otroligt fin, och så otroligt mycke Emelee!!
Väntar med spänning på posten nu:)

Typiskt

Trodde de skulle bli lättare med mitt shoppingbegär då jag jobbar på Herr, men hittar ju en massa jag vill ha!!



Skitsnygg tröja från Nudie, och halsduk från Red Color

Minimum skjorta

Post fire dew


Velour




Axwell!

Står här på jobbet och tänker tillbaka på en helt galen helg i sthlm!
På Fredagen va ja med bästa jossan. Vi satt och pratade hela natten och såg en "dålig film" som jossan sa va jättebra haha.
Jättemysig Fredag:)
På lördagen va de dax för Axwell, jag och Hanna gjorde i ordning oss tillsammans och börja dricka vin ganska tidigt vilket jag fick sota för sen haha.
Sen mötte vi upp Felicia och åkte hem till Linda och Ellinor innan de va dax att åka till Frihamnshallen. Och i taxin snurrade de till lite haha, sa till taxinchaffören att jag hade mittbena som va lite sne, haha, och frågade om han vart i australien någongång. Och en massa mer konstiga saker, han fick sig ett gott skratt iaf.
De va grymt häftigt och se, och va verkligen värt de, även fast house inte riktigt är min grej, men endel låtar är grymt bra.
Slöt med att jag hamnade i en limmo själv hem med folk jag inte kände, men de redde ju ut sig sen haha.
Dagen efter va vi trötta vill jag lova, då åkte vi hem till Hanna och Adam och åt Hannas special tacos:)
Och på måndagen träffade vi Marika och Avis,och Vera och gick på stan och fikade och shoppade lite, supermysigt!!



När jag kom hem till Jossan och Niklas i Fredags tyckte jag dom såg lite annorlunda ut?
HÁHA

Va gör jag egentligen??













Axwell!


Här får man va snabb:)


Sötaste Avis, bustrollet:) rikitig busmin dedär:) haha






Fyndade ett fint linne!


Release my body

Nu nu ska de bli hård träning fram till Jul! Nu ska jag må bra i både Kropp, sinne och själ.
Idag stod de löpning och mag träning på schemat!
Såhär kommer min tränings vecka se ut-

Måndag- BodyCombat
Tisdag- Spinning
Onsdag-BodyPump
Torsdag-Funct Moves
Fredag-Löpning, gym (mage)
Lördag, söndag -Vila!

Nu ska jag köra stenhårt fram till jul och se vad de blir för resultat, har alltid velat komma igång på rikitgt men vart svårt då man flyttat runt och rest. Men nu kommer jag stanna på Gotland ett år så de året summeras med HÅRD TRÄNING!



OTRÄNAD



Merchandiser!

Idag var de verkligen trögt att ta sig upp, jag är så morgontrött, måste kanske lära mig och gå och lägga mig i tid på kvällarna, men jag är ju nattuggla! kan ju va för att jag hade sånn träningsverk med haha.
Iaf så böjade dagen lite trögt eftersom jag va så trött, men shitt vilken dag de blev, jättemycke trevliga roliga folk i dag, och så fick jag sådan insperation helt plöstligt, så gjorde om lite! skulle kunna tänka mig och jobba som merchandiser, tycker verkligen de är skitkul och göra om!
Imorgon blir de en ledig dag, ska flytta upp till lägenheten, sen ska jag packa för att dra en sväng till sthlm igen:) Tjohoo


Less is more


Laugh and a halv

Igår var de en jobbig dag, att säga hejdå till någon som man står så nära gör ont:( men snart kommer jag älskade syster, både till Olso och till OZ! tänk va kul om vi kunde göra whitsundays tillsammans tjohooo!!
Igår åkte jag hem till Momma och Moffa, så mysigt, men oj va mätt man blir när man är där haha, men de är väl så de ska va när man åker till sina mor och farföräldrar. Tur att jag åkte och tränade efter haha, de blev ett hårt BodyPump pass, rikitgt skönt!

Min moffa:)





Hur många moffar kan göra de där haha:) min moffa är bäst ingen protest!!

love

Haft en underbar helg, blev ett väldigt lyckat kalas i går med dans och många härliga skratt! Roligast var nog Syrran, hon var riktigt i gasen, och på vägen hem i taxin fick hon taxichaffören som hette Konrad, att svara detta i telefonen- välkommen till ringmurens taxi det är Konrads kalas klister haha haha. Här kommer lite bilder från i går.


Farmor, Lisa och Faffa


Ammie, Hanna och sis


A, H, E


Johan i syrrans hår, haha


Ylva är på g


Lillan och Harley


Jag och Faffa dansade till Helene Sjöholm- du e min man.






Syrran va i sitt esse::)




Och här va festen slut när Tutti-Pekka somnade på bordet!



De va lördagen de:)

Idag(sön) har jag och syrran varit och ätit middag hos Mamma och Tomas, Sen har vi vart på Rusta och Ica Maxi, (EVelina gillar att hänga på maxi så hon ville göra de en sista gång:) haha Måste också berätta en sjukt rolig kommentar jag fick i dag när jag och S väntade på Pappa utanför rusta, då kommer de en kille och säger att jag skulle passa som magdansös, hahaha. Aldrig hört något liknade, men de va ju kul att han tyckte de haha. I morrn åker ju Evelina till Norge:( Så ikväll är det sista kvällen, dagarna har gått så otroligt fort. Hu va jobbigt de kommer bli i morgonbitti när jag ska lämna henne vid båten, fy. Hatar att säga hejdå:( Men snart ses vi igen, Jag, Mamma och kusin Erika ska komma och hälsa på i oktober:) Och så har vi ju Skype så vi kan prata utan att få skyyy hög mobilräkning!! Nej nu ska jag krama om min älskade syster och se film och äta sockerärtor med dipp mums:)

On my way

Nu har jag stängt butiken, och har fixat mig för fest i kväll,
Finaste Ammie och Lisa fyller år idag:)


Filippa K





New Shoes:)

Älskar mina nya skor från Rokin, och min favorit tröja från Filippa:)




Tycker de är jättefint med bara ben och boots :)




Den här fina jackan kom idag, den är från Resteröds och desingad by Kenza.

Lyckorus

Igår gjorde vi om i hela butiken:)
Mycke fint nu herrar;)

Nyheter från Filippa K, Resteröds, Just Junkies, och Savvy citizen

Red Color projekt.



In season från Savvy Citizen


Resteröds, Moulie, just junkies


Filippa K






Efter jobbet åkte jag till Farmor igen, behövde mer luckorus och de får man av henne, igår kände jag mig lite ledsen, tänker alldelses för mycke ibland, men har vart så glad nu hela sommaren och försökt peppa alla, och nu var de väl min tur och va lite ledsen, man behöver väl va de ibland, tror jag.
Nu känns de bättre i af, men vet att de kommer bli fruktansvärt jobbigt när syrran drar:(.
Men nu får jag ha kul och ta vara på dagarna med henne.
Igår gick vi igenom Farmors garderob och bestämde va hon skulle ha på sig på kalaset i morrn när Lisa och Ammie fyller år.
De är så kul och styla farmor, Evelina hade vart på Hm med henne när jag va i Asien och köpt en kofta som hon va jättefin i:)
 Den tyckte vi hon skulle ha på Lördag, en mörkblåklänning och koftan över, kolla va fin hon är!


<3


Flörtkula,

Kom och tänka på ordet flörtkula haha, vilket roligt ord, jag dammsugade upp en flörtkula på jobbet i morse haha.
Skämtosido.
I natt sov jag hos Farmor och farfar, jättemysigt, vi såg på bonde söker fru och gjorde kesella och hallon smoothie super god, fast de tyckte inte farmor hon tog i en halv syltburk i sin haha, där försvann de nyttiga:)
Man blir så glad när man är hemma vid farmor. Man skrattar nästan hela tiden, hon är så rolig!
igår skulle hon läsa upp mitt logginlägg om evelina då läste hon -alltid du och jag 3 haha för att jag gjort ett hjärta <3 haha.

Hon är så fin min Farmor:)



Farmor och Faffa haha!



Min babbeli<3

Står här och tänker på att de inte är många dagar kvar med syrran nu, hon åker ju bara om någon dag:( hur ska jag klara mig utan henne?. Den här sommaren har vi haft så otroligt roligt tillsammans, jag kommer sakna henne så himla mycke.
Jag skrattar hela tiden när jag är med henne, jag tror jag inte hade varit den jag är idag om inte hon fanns, hon har alltid varit där för mig. När jag va liten och någon va dum i skolan ringde jag syrran så kom hon till skolan och sa till dom haha.
Sen blev ju inte mamma och pappa så glada när dom fick telefonsamtal hem från fröknarna, då barnen hade blivit rädda haha. Hon var verkligen min förebild nu som då, när jag va liten och hon tyckte någon kändis va snygg så tyckte jag likadant, ibland kunde hon lura mig och visa en tidning med två killar och fråga vilken jag tyckte va snyggast, då pekade jag på en och då sa hon-va naej jag tycker den andra, då sa jag, men de tycker jag med haha.
Och när hennes stora favorit va Martin Stenmark va de min också, hon brukade smyga på mig när jag lekte med mina kompisar, och då sa jag till dom,- min stora favorit är Martin Stenmark han är så snygg haha.
Idag är vi läskigt lika, vi kan gå i en butik och utan att veta har vi sett eller köpt samma sak. och ibland kan vi säga exakt samma ord om någon frågar oss nått. Vi tycker så lika om så mycke, förutom att hon gillar se skäckfilm och de gör inte jag, fast efter hon sett paranomol activity vågar hon inte se längre och vågar inte ens släcka lampan haha.
Där ser du va skräckfilmer gör, och hon som tycker- Emelee du är faktiskt 22 år nu din mes haha.
Min Evelina är expert på och prata hon kan babbla om allt och alla tycker hon är så rolig, de är kul när hon är nervös om hon tex pratar med någon hon inte känner så bra, så pratar hon i ett, och ibland byter hon helt plötsligt samtalsämne men då skrattar folk bara. Och när jag pratar om mina kärleksbeskymmer så somnar hon haha, bara för att hon tycker jag säger samma sak hela tiden. Hon är också den enda jag vet som absolut inte kan koka ägg.
Fast hon kan laga två maträtter Thaimat och Blomkål och broccoli mos.
Hon är också vädigt mån om sina ögonfransar och kan ta timmar för att få dom perfekt,
Och så Älskar hon sin Claes mest av allt, jag är så otroligt glad att ni fann varandra ni är så fina ihop.
Och min Babbeli, Rapunzel, älskade du, du är den finaste jag har, alltid du och jag<3
Från din /Kesella tjuven, Tina, Doris, Grevinnan, Ricke rik, Ville Världsvan, Storchefen haha kärt barn har många namn!


Jag älskar dig







Nytt, nytt, nytt

Nytt nytt nytt, nu vill jag börja om på ny kula.
Idag har jag bytt abbonemang, skaffat ny telefon, och nytt nr, till en början tyckte jag de kändes jobbigt, men de kanske är dax för en utrensning,
har tänk mycke på hur man påverkas av andra, varför stå nära folk som tar din energi.
Utrycket man blir som man umgås är ju så sant.
Folk du inte förstår dig på eller inte har nått utbyte med, och inte får dig och mår bra, varför slösa tid på en sånn?
från och med nu ska jag bara tänka på mig själv och dom som står mig närmast hjärtat som får mig och bli den där roliga Emelee, som alltid är glad! som tar fram mina bästa sidor!
Från och med nu ska jag göra de jag vill och de jag mår bra av.
Var på bio med syrran igår och såg Bridemaids, vissa delar va så roliga så vi skrattade som dårar, haha.
Fast den fick också mig och tänka på hur snabbt allting kan gå åt skogen, de gör mig verkligen rädd, men de är ingenting man kan gå runt och tänka på, men man ska verkligen ta vara på dom som betyder nått, och som får den och bli den du vill vara.

 

Har lekt lite med min Ipad idag, lärde mig och ta hem appar nu som först, har haft iphone i över ett år, men är inte så teknisk av mig, men lyckades iaf få hem ett program som man kunde göra olika effekter på bilder.
Så här blev de.

Orginalet










Ord som berör

Står och lyssnar på en så otroligt fin låt som berör en så mycke.
Kärleksvisan med Sarah Dawn Finer.





Jag har svårt att tro på riktig kärlek.
Finns den?
ska man få känna såhär någongång?


Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.

Jag hoppas de

Valerie<3

Kom hem nya saker från Valerie.
Superfina såhär kommer jag se ut i höst:)


Så fin kofta och mössa.
Denna kofta är i bomull och kostar 1749kr
och mössan 350




RSS 2.0